Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Lehet valaki gárdista vagy a...

Lehet valaki gárdista vagy a betyársereg tagja ha?

Figyelt kérdés
Főleg annak szól a kérdés aki benne van valamelyikben. Én is utálom a cigányokat, persze nem mindet, mert ismerek nagyon becsületest, dolgost is köztük. De az a helyzet hogy tudjátok barnás a bőrem és sokszor azt gondolják rólam, hogy én is az vagyok. De így is beléphetek a seregbe? Vagy honnan tudnátok rólam hogy magyar vagyok?
2011. okt. 5. 18:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Van valami szabály, hogy roma nem léphet be?
2011. okt. 5. 18:51
 2/8 anonim ***** válasza:
2011. okt. 5. 19:05
 3/8 anonim ***** válasza:
22%
Szőkének kell lenni kék szemekkel.
2011. okt. 5. 19:05
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Az igazi magyaroknak alapból barnás bőrük van, tehát ezzel semmi probléma nincs, én is könnyen barnulok. A Betyársereghez kell viszont, hogy börtönviselt legyél.
2011. okt. 5. 20:17
 5/8 nyikolaj84 ***** válasza:
79%
nem betyársereg betyárkörte
2011. okt. 5. 23:50
 6/8 anonim ***** válasza:
89%
Ugyan nem e két együttes egyikének vagyok tagja, de sok ismerősöm van mindkettőbe. Ezzel semmi bajod nem lesz beléphetsz nyugodtan, ismerek tagadhatatlanul cigány származású gárdistát is. Szóval nem hülyék vannak ott, ha tenni akarsz és egyet értesz velük akkor hajrá.
2011. okt. 7. 12:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nos, utálni azért nem kell a cigányokat, akármilyenek is. A jelenlegi helyzetről legalább anynira tehet az elhibázott szociálpolitika (amely megélhetási gyerekvállalásra készteti őket), mint a cigányok.

Amúgy meg a gárda és a betyérsereg nem holmi náci szervezet (bár a ballib média annak akarja beállítani), úgyhogy miért ne lehetne akár cigány tagja is? Egy barnább bőrű magyar meg pláne. A kutya sem fog ezért vegzálni.

"Vagy honnan tudnátok rólam hogy magyar vagyok?"

Magyarnak az számít, aki magyarnak vallja magát, magyarként érez. Az aradi tizenhármak közül sokan voltak szláv és német származásúak, mégis ezerszer magyarabbak voltak, mint sok honfitársunk.

2011. okt. 11. 00:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsót felpontoztam, én is szoktam jönni magyar- nem magyar kérdésben az aradi vértanúkkal.

A cigányokat utálom, ezt nem is próbálom szépíteni, különösen azok alapján, amiket egy cigány barátomtól hallotttam, aki ugyebár "közöttük" élt. De vannak a kalapban személyes negatív tapasztalatok is.

Hogyne lehetnél a tagja, de én nem állnék be semmilyen szélsőjobboldali szervezetbe. Én nem így közvetítem a magyarságomat.

2011. okt. 15. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!