Mi a terve a jobbiknak a romákkal?
Osztálytársam - ebből következtethető, hogy gyerek vagyok - folyton azzal jön, hogy a jobbik egy jó párt... De mindíg mást mond, hogy mi lesz a cigányokkal. Az persze nem zavarja, hogy mindkettőnk közös legjobb barátjában is minimum részben cigány vér folyik... -.-" Szerintetek káosz lesz? Minden napsütésben lebarnult, barnaszeműt kitelepítenek? Visszamegyünk a nácik korába? Szerintetek meddíg megy el a párt?
U.i.: Ismétlem: Gyerek vagyok, nem igazán érdekelnek a részletek, csak a valóság. Szerintetek mi lesz, ha a jobbik kerül be?
2 választásuk lesz a cigányoknak:
De előtte a Jobbik elkezdi befagyasztani a segélyeket.
1. A cigányok vagy elkezdenek a földeken dolgozni vagy a kertjeikben "magán" mezőgazdaságot fognak csinálni ,persze ez a falvakban élő cigányokra értem vagy a 2. választásuk ,hogy éhen halnak ,mert ha nem lesz segély--->pénz--->nem tudnak mit venni.
Persze elég szépszámú csendőrség is lesz ,akik szépen megbüntetik a cigányokat ,de remélem ,hogy ez a büntetés indokolt lesz ,mert ha nem ,akkor az egész Jobbik hitelét veszítené a szememben..
Ez a 2 választásuk van vagy éhen halnak, kipusztulnak vagy elkezdenek dolgozni.
Még mindig 20:54 vagyok.
Hogy konkrét intézkedéseket is mondjak:
a) A segélyeket pénz helyett szociális kártyában adják, amit ún. szociális boltban lehet beváltani. Ennek kettős célja van: Egyrészt hogy a segélyt valóban értelmesen használják fel, ne alkoholra, szerencsejátékra. Másrészt a szociális boltban magyar (lehetőleg helybéli) termékeket árulnak, a helyi gazdákat, cégeket segítve.
b) Bizonyos gyerekszám felett nem plusz segélyt adnának, hanem adókedvezményt. Ennek az a célja, hogy csak az vállaljon sok gyereket, akinek van keresete, és el tudja tartani a gyerekeket.
c) A 16 év alatti anyák nem kapnának gyereknevelési segélyt.
d) A problémás családi helyzetű gyerekeket (bár hogy ezen pontosan mit értenek azt nem tudom) bentlakásos egyházi iskolákba küldenék, mert otthon csak a rosszat látja, tanulja el.
e) Közbiztonság javítása, p, Csendőrség felállítása.
"az a terve hogy megszünteti a munkanélküli segélyt, munkahelyeket teremt és elküldi őket dolgozni, aki meg lusta az így járt"
Ezen besírtam. Ugyanezt mondta a Fidesz is, mielőtt megválasztották. Szánalmas egy nép a magyar, ha ugyanazt a rossz dumát kétszer is bekajálja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!