Népszámlálósdi, segítenél!?
Olyan gondom van, hogy:
Albérletben lakunk (emeletes ház, egyikünk sincs ide bejelentve). A héten egy népszámlálós boríték várt a postaládában.
Mivel a hölgy, akinek a nevén van, nem itt lakik, így felhívtam a lakástulajdonost, akitől béreljük a lakást. Ő azt mondta, hogy 10 évvel ezelőtt tőle vették meg a lakást. A hölgy leköltözött a 2.-ra. Úgyhogy, dobjuk be neki a postaládába.
Mivel nem találtam egyik postaládán se a nevét, felraktam a 2. emeletiek tetejére, mondván, akinek címezték, az ott megtalálja. Másnapra megint a mi postaládánkban landolt a kérdőív. Ezután kiraktam a faliújságra és megint vissza rakták a postaládánkba...
Most már csak egy kérdésem lenne... mi a jó istent csináljak ezzel a kérdőívvel???
Most akkor azt nyomozzam ki, akié volt 10 éve a lakás vagy nyomjam a kezébe a lakástulajdonosnak?
Mert részemről aztán baromira nem izgat, mert nekem most már egy lendítés és a kukában végzi ...
Hol láttál nevet a borítékon?
Hónapok óta azzal van tele a tv, sajtó, internet, hogy abban a lakásban kell kitöltened, ahol éppen laksz, függetlenül attól, hogy be vagy-e jelenteve oda.
Azt NEKED kell kitölteni, mert TE LAKSZ OTT ÉLETVITELSZERŰEN. Cseppet sem lényeges, hogy KIÉ a lakás, és ki lakik benne, a benne élése milyen jogcímen történik.
A boríték a tiéd, ha te laksz azon a címen.
Oké, köszi az infót!
Akkor ki lesz töltve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!