Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mikor tűnik ez a kormány el a...

Mikor tűnik ez a kormány el a süllyesztőbe?

Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 22:16
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
36%
Ez azért édes! Kopele kritizálja a helyesírást!! HA-ha-ha!
2011. okt. 2. 09:21
 32/37 anonim ***** válasza:
90%
Mert mi gondod van a helyesírásommal? Ha-ha-ha!
2011. okt. 2. 14:07
 33/37 hofluma válasza:

Kedves Kolopea!

Igazad van! Sza..le mindenkit főleg a szocikat a liberál bolsikat, a kétkezi munkából élőket stb. A Te helyesírásoddal nincs semmi baj erre büszke lehetsz ( nem kell barlang rajzokkal foglalkoznod.)A fogalmak az egyes szavak értelmével nem vagy tiszában: SZOLIDARITÁS - a leszartakkal is - ezt Te nem ismered. Kiváncsi lennék iskoláidat milyen körülmények között végezted ki finanszírozta? A FIDESZ akadémiára a rendszerváltás után jártál. Elötte óh egek,...de a választ Te is tudod: 29 éves voltál,csak nem felejtetted el. Csak így tovább...és a bukás biztosítva van a Te bukásod is!

2011. okt. 2. 14:26
 34/37 anonim ***** válasza:
Azt csak szeretnéd. E-mailban válaszoltam neked, legalább tudom már kinek írtam vissza. Nálam a "kétkezi" munkások száma közel kétszáz, a legmagasabb bér nettó 400 ezer, úgyhogy ne próbálj te engem kioktatni a munka és a szolidaritás fogalmáról. Egyébként én már nem csodálkozom azon ebben az országban, hogy azt utálják a legjobban aki viszi is valamire és az országnak és az embereknek is a javára szolgál. A többség felé ezért nincs bennem empátia, és nem is lesz. Tény, nem születhet mindenki zseninek egy adott területen, nem pattanhatnak ki csak úgy emberek agyából hatalmas ötletek, amik meg is valósíthatóak, de azért tanulni, előrébb jutni csak az nem tud aki nem akar vagy nem érzi hogy a 8 általánosnál többre képes.
2011. okt. 2. 15:12
 35/37 anonim ***** válasza:
Remélem minél előbb és jöhet a Jobbik aki rendet tesz.
2011. okt. 2. 19:06
 36/37 anonim ***** válasza:
Hajrá FIDESZ!
2011. okt. 4. 22:57
 37/37 Csutak_Balazs válasza:

A szocializmus utópia - ez ma már tény , csak sokan még nem tudják. Igenis igaza van Orbánnak , hogy arra ösztönzi az embereket , hogy többet és több pénzért dolgozzanak. Én sem támogatom az ingyenélőket. Amíg Romániában toborozzák a munkásokat magyarországi munkára addig nem hiszem , hogy valaki komolyan rá van kényszerülve a munkanélküli segélyre.Hogy jobbat szeretne ? ahhoz bizonyítani kell. Ha nem sikerül , akkor talán nem ér annyit , mint amennyire tartja magát.

Aki még helyesen sem tud írni az szerintem se politizáljon , inkább olvasson 10 - 20 oldalt minden este ( legalább ).

2011. okt. 5. 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!