Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mikor tűnik ez a kormány el a...

Mikor tűnik ez a kormány el a süllyesztőbe?

Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 22:16
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
52%
Nem hinném. Párszor már említettem, hogy ha itt valami óriási tragédia történne, amit én egyáltalán nem látok (ahhoz egy két harmados jobbik győzelem kellene), akkor én simán kiviszem az egész gyárat külföldre, és csak annyit érnének el vele hogy az a közel kétszáz ember biztos munkahelye megszűnne. A Fidesz jóval okosabb ennél, és tudja hogy a nagy pénzek a komoly vállalkozásokban vannak, és a legtöbb adót is onnan kaphatják. Ezért is fogják a megszorítások inkább a kisembereket terhelni, de amit ugye senki nem akar elhinni, ez az ő érdekükben is történik, mert amíg nem lesz valamivel kedvezőbb az államháztartás hiánya, addig nem lesz több munkahely sem, nem fognak érdemben nőni a fizetések sem. Persze ebből megint mi, vállalkozók fogunk így is nagyobb szerepet vállalni, hiszen ekkora adókat nem a kiskeresetűek fizetnek majd továbbra sem. Először le kell faragni a hitelekből, utána jöhet a többi.
2011. szept. 25. 22:54
 12/37 anonim ***** válasza:
77%

22:25

"Orbán maga mondta, hogy a következő 10 kormány kezét akarja megkötni."

Az adósságkorlátra mondta ezt.

Miben reménykedsz? Hogy majd jön a hősies baloldal, hősiesen eltörli az adósságkorlátot, és megint vidáman adósodhatunk el a hősies baloldali államcsődig? Nagyon dicső cél.

2011. szept. 25. 22:54
 13/37 anonim ***** válasza:
49%
Hiába tépjük itt mi ketten a szánkat, semmit nem érünk el vele. A legtöbb ember agyáig csak annyi jut el hogy Orbán mondta................A többit már az ellenzék szavaiból merítik.
2011. szept. 25. 23:02
 14/37 anonim ***** válasza:
3%

22.54: Nem az adósságkorlátra mondta, olyan nincs, és gyakorlatilag nem is lehet csinálni. Beírták az alaptörvénybe mint célt, csak ez konkrétan senkit nem kötelez semmire. Orbánt sem. Ő bizony az egész gazdaságpolitikáját, benne a már most megbukott egykulcsos adót akarja évtizedekre rögzíteni lehetetlenné téve ezzel az övétől eltérő gazdaság- és társadalompolitika érvényesítését. Eddig nem volt kétharmados, de az új alaptörvényben azzá tették az adórendszer és a családtámogatások fő szabályainak megalkotását. Így nem csak az egykulcsos adó marad elvben örökre (mert arra számítanak ők is, hogy rajtuk kívül nem lehet többet senkinek kétharmada), de a családi pótlék befagyasztása és helyette a családi adókedvezmény, a világon példátlan büntető jellegű közmunkaprogram stb.

És igenis nem túlzás azt állítani, hogy az Orbán Viktor nézetrendszerét tükröző alaptörvény és a kétharmados törvények, valamint a beláthatatlan időkre kinevezett káderek révén lényegében Orbán marad hatalmon, az ő politikája valósul meg akkor is, ha netán tán egyszer elbukna egy választást. Ez nagyon nehéz lesz, gyakorlatilag lehetetlen, mert ők írják a választójogot (is), tehát mindig olyat hoznak, ami nekik kedvező. Ezért mondta Debreczeni József, hogy ezt a kurzust csak drámai körülmények között lehet leváltani. Leszavazni többé nem lehet, vagy nem érdemes, mert egyébként minden marad változatlanul.

2011. szept. 26. 07:40
 15/37 anonim ***** válasza:

"nem a helyesírással kell foglalkozni, hanem a kérdés lényegével.tanárur"

Aki nem tud még írni sem, az a barlangrajzaival foglalkozzon, ne a politikával.

2011. szept. 26. 11:39
 16/37 anonim ***** válasza:
81%

07:40

"Nem az adósságkorlátra mondta, olyan nincs, és gyakorlatilag nem is lehet csinálni. Beírták az alaptörvénybe mint célt, csak ez konkrétan senkit nem kötelez semmire. Orbánt sem. Ő bizony az egész gazdaságpolitikáját, benne a már most megbukott egykulcsos adót akarja évtizedekre rögzíteni"

Ez de érdekes, hogy az adósságkorlátot nem lehet rögzíteni, az egykulcsos adót bezzeg igen :)))

Amúgy nagyon helyes, betonozzák be csak az egykulcsos adót, egyék csak a kefét a baloldaliak :))))

2011. szept. 26. 13:41
 17/37 anonim ***** válasza:
51%
Ne haragudj kolopele de te olyan sötét vagy mint a negró. A megszorításoktól miért lesz jobb a kisembernek? Mik azok a komoly vállalkozások amik a terheket viselik? A kis és középvállalkozói szektor foglalkoztatja a legtöbb embert hazánkban, és a járulékemelés pont őket sújtja. ÁFA és jövedéki adó emelésre pedig még gyurcsány is képes volt. Nem kell ahhoz akkora kompetencia. Leírom neked, hogy megy ez a megszorítás dolog. Kivonnak bizonyos pénzeket az oktatásból, az egészségügyből, a rendvédelmi szervekből, és az oktatásból. Ezeknek a színvonala csökken. Emelik az áfát, a jövedéki adót, újabb kis adónemeket vezetnek be, aminek a hatására az emberek kevesebbet fogyasztanak, ez továbbgyűrűzve a vállalkozásokat, és az államot is sújtja, az állam adóbevételi csökkennek. A magas járulékterhek miatt, pedig inkább Szlovákiába, vagy Romániába mennek a beruházók, nem beszélve arról, hogy nem lehet tudni, milyen különadókat vethet ki rájuk még a kormány, bizonytalan a piac helyzete. Te tényleg egy jól prosperáló gyárat vezetsz, és többszáz embernek adsz munkát? Mert ahhoz képest olyan buta vagy mint a tök. :D Az emberek érdeke a megszorítás... xD
2011. szept. 26. 14:17
 18/37 anonim ***** válasza:
44%
Valahogy nem sok kedvem van már vitatkozni veletek. Szerintem soha nem fogjátok megérteni hogy mit miért csinál ez a kormány. Lökitek ezt a balos maszlagot, és annyi. Sötét vagyok mint a negró? Legyél ebben a tudatban. Nem zavar.
2011. szept. 26. 21:53
 19/37 anonim ***** válasza:
49%
Tudod ez egy sztenderd agymosott narancsos válasza.... Ha nem hiszel nekik, akkor balos, mszp-s , kommunista, bolsevik vagy. Te egyszerűen arra vagy predesztinálva, hogy elhidd a legszínesebb, legvibrálóbb, legátlátszóbb maszlagot amivel megetetnek. Tudod soha nem fogjuk megérteni, hogy mi legitimálja a nép kínzását, hatalmi vágytól, és pénzéhségtől hajtva.
2011. szept. 26. 22:02
 20/37 anonim ***** válasza:
62%
Engem nem érdekel hogy ki mit szól ahhoz amit a Fidesz csinál. Én annak idején egy olyan technológiát fejlesztettem ki, amivel egy életre megalapoztam a saját és a családom jövőjét is. Vezető és tulajdonos is vagyok egyben, az hogy valaki mennyit fogyaszt idehaza, mennyire képes vásárolni nem érdekel, mert azon az ipari területen ahol én tevékenykedem ott nincs tömegfogyasztás, külföldi nagyvállalatoknak szállítunk, hol érint engem az hogy mennyire fizetőképes a magyar ember? Megmondom: Sehol. Ellenben a társasági adó és az egykulcsos adó is pozitívan jött le, a dolgozóim olyan fizetéseket kapnak hogy őket sem izgatja ha emelkedik kicsit valaminek az ára (400 ezer nettónál szerinted foglalkozik vele valaki is?), és ha valamivel több adót, áfát kell fizetni az üzemnek, az sem érdekel. Egyszerűen azért mert van miből, a fejlesztéseim, a piacunk ezt simán lehetővé teszi. A szociknak köszönd, hogy most ilyen lépésekre kényszerül a kormány, ez nem narancs duma, hanem a tények.
2011. szept. 26. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!