A magyarországi zsidóság tényleg fél a Jobbiktól?
Ha igen, miért?
Csak érdekelne...
Én nem vagyok zsidó, megkockáztatom "magyarabb" vagyok sok jobbikosnál (400 évre van visszavezetve a családfám, mondjuk ez nem lényeges, csak őket szokta az ilyesmi érdekelni), mégis én is tartok a Jobbiktól.
Egyszerűen azért, mert mozgósított rengeteg embert, és nagyrészt olyanokat, akik elkeseredettségükben bármire készen állnak, valamint olyanokat, akik egyszerűen az agressziójukat ilyen módon vezetik le.
Beléjük plántálta, hogy a rendnek nem kell engedelmeskedniük, hanem saját rendet kell csinálni, amire ők hivatottak.
Most még a Jobbik keményen fogja őket. De ha bármi miatt lazul a gyeplő, például sikerül megszavazni a Jobbikot, és kormánypártként nem lesznek vele elégedettek, vagy előkerül valami olyasmi a pártról, ami miatt csalódnak benne, akkor itt fogunk állni egy rakás emberrel, akik azt hiszik, hogy az önbíráskodás jó, és hogy az ő feladatuk a rendfenntartás. Rend pedig az, amit ők annak gondolnak.
Jó esetben ez nem fog bekövetkezni, mert vagy szerencsésen alakulnak a dolgok, javul a gazdasági helyzet, elégedett emberekkel meg nem lehet ilyet játszani, vagy erősödik a széthúzás a követők közt, és ez felmorzsolja a szervezkedéseket.
De benne van a pakliban az is, hogy ez a nagy embertömeg rászabadul az országra, praktikusan Budapestre, és onnantól minden zsidónak és cigánynak az isten irgalmazzon! És sajnos egy ilyen helyzetben valószínű az lesz a zsidó és a cigány, akivel épp szembetalálkoznak és nem tetszik a képe.
Tudom, hogy a dolognak sok más kimenetele is lehet. De ez is benne van a pakliban. Érdemes utánaolvasni, a történelem folyamán hány ilyen fanatikus csoport volt csak Magyarországon, akik miután megszűnt az irányításuk, nem tudtak mást tenni, csak dúlni, rombolni és fosztogatni. A történelem megismétli önmagát. De nem kéne.
Mesterségesen gerjeszti a gyűlöletet a Jobbik!
Vona Gábor is zsidó, akkor hogy is van ez???
"Könnyen felejtetek. Ha nem is nagyon mondják ki a "zs-betűs szót", akkor is igen gyakran utalnak rá, kikacsintanak, és mindenki tudja, hogy kikről beszélnek."
Ezk szerint,ha azt mondja valaki,hogy kulfoldi bankar,
vagy uzlet ember, akkor mindenki automatikusan csak a Zsidokra gandolhat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!