Mi a feladata a titokminiszternek?
Most hallottam, hogy a régi titokminiszter fizetésének összegét nem árulják el. Nem is ez a lényeg, hanem, hogy létezik ilyen minisztérium? Soha nem hallottam róla. Valaki felvilágosítana, hogy mégis mi a jó francot csinálnak ott? Titkolóznak? Vagy mi?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a választ!
És ehhez kell miniszter? Hát megáll az eszem. Kész. Felügyelni a titkosszolgálatokat. Hát nem ők felügyelnek? Ez nem igaz. Na nem dühítem magam tovább ezen.
Köszi a választ!
A titkosszolgálatokat tényleg felügyelni kell, mert ők az antidemokraták a demokráciában. Indokolt, hogy a felügyeletet miniszter (és az országgyűlés) lássa el.
Más ügy, hogy a vagyonügynökséghez átrakott volt miniszter fizetését nem árulják el: szerintem ez szabálytalan, ellentétes a társadalom információs jogával, a közérdekkel, a demokratikus gyakorlattal, stb. Jogos a felháborodásod, ne felejtsd el a választásokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!