Az országgyűlésen hogyan tudnak egyből reagálni a pártok a felszólalásokra?
Figyelt kérdés
Előre megkapják a témát vagy csak össze van vágva a felvétel?2011. szept. 12. 15:14
2/3 anonim válasza:
láttam vmikor egy orbán gyurcsány vitát. Elég szánalmas volt, undorító.
Arról szólt, hogy az egyik pofázott, játszotta a műmájert, addig a másik írtó serényen körmölt, speciel orbán mint az állat úgy írt, gondolom ebben szakképzett, hogy a másik bezsél, addig írja gyorsan, h mit akar rá mondani, gyurcsány ugyanez. szal így megy ott. Ehhez értenek, kár, hogy ettől nem lesz kintebb az ország.
3/3 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy élő adásban megy a parlament show.
Szerintem vannak annyira tapasztaltak, hogy Egyből tudnak válaszolni a másik kérdésére, beszédjére. Bár általában egyik sem mond valami kielégítő választ, csak eltereli a szót és bizonygatja a saját igazát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!