HA ezen a hétvégén lennének a választások, bizalmat szavaznál a jelenlegi hatalomnak?
Hangsúlyozom: nem szeretném ha vitába torkollna kérdésem. NEM arra vagyok kíváncsi, hogy ki kire és miért szavazna illetve nem szavazna. Elég egy igen, vagy egy nem.
Köszi!
Kedves válaszolók, hozzászólók!
Nem tűntem el, csak nem töltöm minden percemet a gép előtt. Aznap este, amikor a kérdést feltettem, gondoltam (csak úgy kíváncsiságból) megnézem milyen eredmények születnek.
Feltételeztem, vagyis reméltem azt, hogy lesz mindenki annyira korrekt és nem írja be kétszer-háromszor válaszát.
Továbbá nem én bírálom el az "igenek" számát, mint ahogy azt valaki írta. Én csupán összeszámoltam, amit egy kis fejszámolással (szükség esetén papír, ceruza - rosszabb esetben számológép) te is megtehetsz. A lustaság fél egészség. No, de már azért sem számolom össze még egyszer, elég nekem is a fél egészség.
Üdv,
szánalmas.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!