Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » HA ezen a hétvégén lennének a...

HA ezen a hétvégén lennének a választások, bizalmat szavaznál a jelenlegi hatalomnak?

Figyelt kérdés

Hangsúlyozom: nem szeretném ha vitába torkollna kérdésem. NEM arra vagyok kíváncsi, hogy ki kire és miért szavazna illetve nem szavazna. Elég egy igen, vagy egy nem.

Köszi!

2011. aug. 31. 21:34
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
46%
Azt hiszem, a kérdező nem véletlenül tűnt el...............
2011. szept. 3. 22:49
 62/64 Alv!n ***** válasza:
77%
szánalmas.com
2011. szept. 4. 20:00
 63/64 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók, hozzászólók!

Nem tűntem el, csak nem töltöm minden percemet a gép előtt. Aznap este, amikor a kérdést feltettem, gondoltam (csak úgy kíváncsiságból) megnézem milyen eredmények születnek.

Feltételeztem, vagyis reméltem azt, hogy lesz mindenki annyira korrekt és nem írja be kétszer-háromszor válaszát.

Továbbá nem én bírálom el az "igenek" számát, mint ahogy azt valaki írta. Én csupán összeszámoltam, amit egy kis fejszámolással (szükség esetén papír, ceruza - rosszabb esetben számológép) te is megtehetsz. A lustaság fél egészség. No, de már azért sem számolom össze még egyszer, elég nekem is a fél egészség.

Üdv,

szánalmas.hu

2011. szept. 10. 23:25
 64/64 anonim ***** válasza:
kolopele "igazolod?" tudod mit jelent a szó?
2011. szept. 21. 17:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!