Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért hoz, nem családbarát...

Miért hoz, nem családbarát törvényeket a jelenlegi kormány?

Figyelt kérdés

Csak kapkodom a fejem, itthon vagyok a kisfiammal és csak a minket érintő megszorítások vannak. Sorban vonják meg a kisgyerekes anyukáknak eddig járó javakat, előjogokat.

Lassan már a munka törvénykönyve nem a dolgozó érdekeit védi, hanem a munkáltatóét.

Már gyomorgörcsöm van, hogy mire mennék vissza dolgozni, olyan törvények lesznek, hogy nem fog visszavenni a munkáltatóm, mert akit a helyemre vett fel, neki az is jó.

Nem sorolom, hosszú lenne, pl. rövidebb időre jár a szabi a gyed alatt, hosszabb próbaidő, egy tervezet szerint nem lesz védettség a gyed alatt...

Ki fog így babát vállalni, akinek van jövőképe, biztos nem meri bevállalni. Mert fordul egyet a világ, mire visszamenne dolgozni.

2011. júl. 22. 16:04
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
44%

"Valaki írta, hogy 3 hónapig van angliában szabi, de akkor hogy szoptatja a gyermekét az anya? Nem tudom elképzelni, hogy rendesen valaki visszaálljon a munkába és éjjel felkel többször is szoptatni és nappal, meg ugyan úgy tud teljesítni a folyamatos éjszakázások mellett? Na ezt nem hiszem el. És kijár fejni 3 óránként a munkahelyén valami helyiségbe? Na ne!"

Az ő dolga. Tudod elég sokba kerül ám évekig fizetni a semmittevést, akármilyen gonosz dolog is.

2011. júl. 26. 12:07
 32/42 A kérdező kommentje:
Akkor baromira egyszerű, ha neked ez semmit tevés, akkor ne szüljön senki, mert felesleges idő, energia és pénzpocsékolás? Neked tutira nincs gyereked, ha ilyen véleményt alkotsz a gyereknevelésről, vagy inkább ne is legyen soha, ha így állsz hozzá! De akkor ne is válaszolj ilyen kérdésekre, mert fogalmad sincs a valóságról!!!
2011. júl. 26. 15:34
 33/42 anonim ***** válasza:
47%
Ezt hülyeség. Épp hogy családbarát törvényeket hoz a fidesz.
2011. júl. 26. 17:02
 34/42 anonim ***** válasza:
62%
Mármint a saját családjuknak. De mondj olyat, ami a többi családnak is.
2011. júl. 26. 17:05
 35/42 A kérdező kommentje:
17:05, ott a pont! :)
2011. júl. 26. 21:05
 36/42 anonim ***** válasza:
48%

Éppen kismama vagyok, és én is csak tátom a számat a jobbnál jobb ötleteik miatt. Pl az ajtódíszen három hétig röhögtem :DDD

Amúgy meg bírom mikor azzal jönnek, hogy de hát külföldön nincs is ám GYES, meg három év otthon stb. Ez igaz, csak ott ám meg is lehet élni a fizetésből. :D Majd ha itthon is ez lesz, akkor hasonlítgassák a mi helyzetünket a Svédekéhez, Angolokéhoz stb. Amíg ez nem történik meg, engem speciel egy cseppet sem tud meghatni, hogy más országokban mi nincs, mert ez nem más ország, hanem Magyarország.

2011. júl. 28. 12:03
 37/42 anonim ***** válasza:
40%

"Ezt hülyeség. Épp hogy családbarát törvényeket hoz a fidesz."

A nagy Fidesz csaladra gondolsz?

2011. júl. 28. 16:34
 38/42 anonim ***** válasza:

"Akkor baromira egyszerű, ha neked ez semmit tevés, akkor ne szüljön senki, mert felesleges idő, energia és pénzpocsékolás? Neked tutira nincs gyereked, ha ilyen véleményt alkotsz a gyereknevelésről, vagy inkább ne is legyen soha, ha így állsz hozzá! De akkor ne is válaszolj ilyen kérdésekre, mert fogalmad sincs a valóságról!!!"

Sajnálatos módon járulékok meg adók szempontjából semmittevés és évekig. Az más kérdés, hogy egy anya otthon mennyit molyol. Nézz meg a gyerekes témában is egy-két kérdést, van aki kertelés nélkül beírja, hogy azért erőlteti a harmadik gyereket, mert nincs kedve dolgozni. Szuper!

2011. júl. 28. 16:37
 39/42 A kérdező kommentje:
Én már évek óta fent vagyok, leginkább a gyerekneveléses témakörben, de egy ilyen kérdéssel nem találkoztam idáig. Hát, a rendszer már csak ilyen és nem hinném, hogy annyira jellemző lenne, hogy ennyi 3 és több gyerekes család lenne, hogy ennyire megéri otthon maradni, akkor nem fogyna a lakosság. Nem??? Aki szeret spórolni, nélkülözni, vagy apa betegre keresi magát, annak biztos jó otthon több évig.
2011. júl. 29. 21:29
 40/42 anonim ***** válasza:

Olvassátok el ezt!

[link]

2011. aug. 7. 09:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!