Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Hogyan alapíthatnék miniállamot?

Hogyan alapíthatnék miniállamot?

Figyelt kérdés
Unom azt, hogy az én adómat ellopják, alig fordítják valamire, hatalmas hozzá nem értésből adódóan gigantikus adókat kell nyögni országomnak. A kérdésem egyszerű: mi kell, hogy miniállamot alapítsak, ahol saját közigazgatásom lehet?
2011. júl. 15. 20:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%

xDDD bazmeeeegxDDD ezen behaltam..XDD

amúgy milyen lenne a te közigazgatásod? ingyen sör mindenkinek? vagy örök élet?

ezt az országot is gyorsan ki lehetne pofozni, csak az elsminkelt milliárdokat "véletlen" meg kellene találni+ha magyar vezetné az államot talán felfogná hogy neki is érdeke az ország egyenesbe hozása. jelenleg azt sem tudom hová kapjam a fejem, annyi izraelita van hatalmon. csak nézz az arcukra! látszik, hogy full zsidók alkotják a kormányt. mindössze az ország kell nekik, a magyarokat meg egy kis h1n1 oltással, az ételek mérgezésével, eladósítással kiírtják/külföndre kergetik. ez a terv de Isten hamarosan megadja nekik azt ami kijár már régóta.

2011. júl. 23. 19:51
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha alapítasz miniállamot, segítek. Untig elegem van már nekem is. És szerintem még jó párt értelmes embernek... Kb. olyat kéne, mint Monaco. Vmi tenger partján... (Persze, tudom, hogy ez utópia erősen, de azért jó eljátszadozni a gondolattal...)

Bár be kell látni, Mo. már azzal is jól járt volna, ha tényleg csak Pécs=Mo. lesz belőle Trianon után...

2011. aug. 6. 15:14
 13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon érdekes amit mondasz. Ha Pécs=Mo lenne, talán sokkal könnyebb lenne megfogni a lyukakat, a bűnözőket, a mocskos politikusokat is. Lásd Monaco -> nincsenek filléres gondjaik.
2011. aug. 7. 09:12
 14/14 gtgunár ***** válasza:
Terület kell, Tőke kell, Szakértelem kell. Tegyük fel nyersz a lottón,(talán elég) és van olyan képzésed amivel meg tudod szervezni az országod(olyan szintű közgazdász képzés amiért már Dr-jelzés jár. A terület: ne csak a felszínben gondolkodj ott túl drága a terület(még egy afrikai országban is valószínűleg 2-3 forint/négyzetméter az 2-3 millió forint/négyzetkilométer(vagy túl veszélyes lásd:aknamezők) Vagy a déli sark de ott is "drága" a földterület. A föld alatt már olcsóbb vagy a légkörben egy Zeppelinen de mindkettő veszélyes és nem valami hatékony de a hozzád hasonlókkal együtt össze dobhattok egy 100m*3000m*3000m-es föld alatti területet egy (vagy több) lejárattal ott meg van a geotermikus energia vagy egy hasonló Zeppelint ahol van napenergia. vagy ott a hold sőt akár annak a légköre(ami elég ritkás és könnyebb mint a hidrogén) vagy ott a talaj alatt valahol vagy az űrben XD. A gond az hogy ahol olcsó a terület ott azért olyan olcsó mert vagy használhatatlan vagy lassan térül meg. De vannak adóparadicsomok ahol tárt karokkal várják a hasonló embereket. Vagy ha az egész rendszerrel van bajod menj Kínába/Észak-Kóreába/Kubába/Vietnámba/Laoszba vagy bújj el az őserdő mélyén ahol a 60 méteres lombozat alá rejtett épület komplexumban élhetsz vagy menj a tenger alá vagy a Föld alatti birodalmat alapíts meg rejtve. Ezek után már csak el kell játszanod a halálod és visszajutnod rejtve a birodalmadhoz. De akár ha csak a magyar(/nyugati) közigazgatással van bajod és nem akarsz Komcsi országba menni akár politizálhatnál az adók ellen így ahelyett, hogy elmennél egy jobb helyre a jelenlegi helyedet teszed jobbá.
2011. aug. 11. 18:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!