Előrehozott választás? Mi fog történni akkor, ha a statisztikák ellenére az MSZP nyerné?
Semmi, mert nem fogják megnyerni. Nincs ahhoz elég józan ember az országban.
Kellenek is már Viktorék újra, hogy a feledékenyebbek újra megtapasztalhassák, milyen is az ő "áldásos" regnálásuk. Túlságosan is elkényelmesedtek már ellenzékben, ahol elég csak habzó szájjal ugatniuk a kormányt, de amúgy semmi értelmeset nem kell tenniük.
Kormányra kerülve majd szépen látványosan, nagy nyilvánosság előtt fürödhetnek be. Persze az elvakult hívőket ez sem fogja megingatni a hitükben - elvégre mindig mindent meg lehet okolni azzal, hogy az ElQro már jó előre elqrt mindent, és ezzel ők sem tudnak mit kezdeni -, de a kevésbé elvakultak talán elgondolkodnak majd.
Ne két pártban gondolkodjatok. Van a rossz meg van a rosszabb. Nagyon jó.
Egyszer kipróbálhatnánk, hogy kis pártot juttatunk be a parlamentbe. Csak egyszer. Ha nem jön össze az sem, akkor csináljuk úgy mint Afrikában. Mészároljuk le a politikusainkat és együk meg őket.
10:19!
Persze, akinek más a véleménye, az biztos csak zsidó lehet!
10:30: Most is volt(van) két kispárt a parlamentben. Mit értünk el vele? Gyakorlatilag a kicsi irányított évekig. Ha a férfira asszociálunk, akkor ugye a farok irányít.
10:32: Csak annak akinek érdeke óriási hasznot húzni az országból. Vagy épp megvenni kilóra.
10:52!
Nekem speciel nem szimpatikus a Fidesz, és nem hinném, hogy jobban tudnák végezni a dolgukat. És nem, NEM fogok az MSZP-re szavazni!
Most akkor én is zsidó vagyok, aki fel akarja vásárolni az országot? Csak mert nem tudom hol rejtegetem azt a tömérdek pénzt.:)
10:19-es: Persze... Bokros szépen rendet rakott előttük, elvitte helyettük a balhét, nekik meg mást se kellett tenni, mint beleülni a jóba és learatni a "mocskos komcsik" babérjait.
Így könnyű... De annál érdekesebb lenne megnézni, hogy a MOSTANI helyzetből mit hoznának ki.
az már csak hab lesz a tortán, hogy egy esetleges új kormány mit is fog csinálni.
a sz@r már sokkal elöbb el kezd majd ömleni, a választásokat ugyanis megelőzi majd egy kampány is.
Csakhogy és ez itt a nagy baj, az amit az emberek hallani akarnak és az amit csinálni kellene szöges ellentétben áll egymással. Ha egy párt olyan kampányt folytat, ami a tényleges kormányprogramra épül, akkor nem fogja megnyerni a választást, ha pedig olyat, amivel megnyeri a választásokat, akkor egyrészt majd azt kell mondani, mint anno a fidesznek (más a választási program és más a kormányprogram), másrészt nemzetközi szinten teljesen destabilizálná az országot. a külföld ugyanis pontosan tudja, mit kellene csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!