Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Simán elnézitek azt a kormányn...

Simán elnézitek azt a kormánynak hogy lazán lenyúlta a magánnyugdíj pénzeteket?

Figyelt kérdés
Jó persze ha jól tudom akkor kötelező volt belépni. Nekem az első fizetési papíromon ott volt hogy - 7000 magánnyugdíj, pedig még egyikhez sem voltam belépve. :) Ennyire birkák lennénk hogy hagyjuk a politikusoknak a kizsákmányolást? Egy öszödi beszédért meg szét verjük az országot? ( persze nem akarom az MSZP-t védeni mert azokat is utálom mint a sz@rt!!!)
2011. jún. 24. 14:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

17:01

"Nos akkor ami idáig levontak azt visszakapod te szerencsétlen?"

Igen, állami nyugdíjként, te zseni. Nem tudtad? Kb. 8 hónapod volt ezt megérteni, ennyi idő alatt sem sikerült?

2011. jún. 24. 18:28
 22/30 A kérdező kommentje:
akkor az a bónusz levonás mi volt a fizuból te gyökér? Magánnyugdíj tagság néven és aki nem volt tag attól meg nem vontak le közel 10 rongyot?!Ti csak nyálcsorgatva , tátott szájjal nézitek amit a cigó a bemesél nektek!
2011. jún. 24. 19:01
 23/30 A kérdező kommentje:

17:01 !

a magánnyugdíjnak semmi köze az államihoz te f@szfej! majd ha kijártad az általánost akkor magyarázz!

2011. jún. 24. 19:08
 24/30 anonim ***** válasza:
93%

"Nekem az első fizetési papíromon ott volt hogy - 7000 magánnyugdíj, pedig még egyikhez sem voltam belépve."

Akkor te ott valamit elnéztél, vagy hazudsz :) Ha nem az mnyp-hez ment volna akkor sem te kapod meg, hanem az állam. Aki most visszvette azt az óriási kölcsönt, amit az mnyp-nek adott. Te nem látsz belőle 100000Ft-ot sem, az mnypk százmilliárdokat kaszáltak RAJTAD. Aki tag volt 13 évig, és most kap 80000Ft-ot, vagyis EGY HAVI NYUGDÍJAT 13 ÉV ALATT, az tényleg úgy érzi, hogy ebből jó nyugdíja lett volna? Mondjuk Magyarország 95%-a matematikából kettes alatti szinten áll.

2011. jún. 24. 19:19
 25/30 anonim ***** válasza:
38%

"Aki most visszvette azt az óriási kölcsönt, amit az mnyp-nek adott."

Ezt nem fogják soha megérteni egyes csekély értelmű medvebocsok.

2011. jún. 24. 20:03
 26/30 A kérdező kommentje:

19:19!!

nem hazudok itt van előttem: Ez egy szeptemberi bérpapír én csak októberben léptem be: MNYP tagdíj rendszeres : 7372ft :)) amikor utánakérdeztem a fönöknél mondta kérdezzem meg majd ahova belépek ott azt mondta kérdezzem meg a cégtől hogy hova is ment az a levonás mert a nőci sem tudta megmondani) úgyhogy köszi de nem hazudok :)))) de aki tudja hogy mi ez és tud segíteni azt megköszönném :)))

2011. jún. 24. 20:12
 27/30 anonim ***** válasza:
Akkor azt valaki lenyelte. Hivatalosan ha jól tudom a bérpapíron a pénztárnak is rajta kell lennie, de előre nem tudhatták, hogy hová akarsz belépni. Mindenesetre amíg nem vagy mnyp tag, addig a nyugdíjjárulék azon része az állami nyugdíjkasszába kell kerüljön.
2011. jún. 25. 00:04
 28/30 anonim ***** válasza:
Ezt a cégednek kellene megmondani (nem tettetni a hülyét), hogy amit levont, azt hova utalta? Ha meg csak levonta, mert nem tudta elutalni (nem voltál mnyptag), akkor ott maradt a cég kasszájában.
2011. jún. 25. 21:24
 29/30 anonim válasza:

azt is elnézem hogy 6 milliárd FT-ért vettek bútorokat ^.^

(aki nem értené....)

2011. júl. 6. 23:39
 30/30 anonim válasza:
Bocsi, de így is minden jobb, int a Gyurcsány-kormány idején. :| És igen. az öszödi beszédér szétverni az országot. helyes. és a magánnyugdíj pénzért egyetlen csendes tüntetés. és megvan oldva az egész. :>
2011. júl. 13. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!