Jobbik?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a Jobbikról?
2011. jún. 19. 18:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
43%
Az egyetlen politikai párt, amely valóban hazánk és a nemzet érdekeit szolgálja.
2011. jún. 19. 18:31
 2/16 anonim ***** válasza:
2011. jún. 19. 18:33
 3/16 anonim ***** válasza:
44%
'90 óta a legantimagyarabb párt.
2011. jún. 19. 18:38
 4/16 A kérdező kommentje:
<covenant> köszi, a válaszod nagyon sokat segitett!!
2011. jún. 19. 18:49
 5/16 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem kérdező meg a te kérdésed a hülyeség. Haszontalan kérdésre haszontalan válasz
2011. jún. 19. 18:51
 6/16 anonim ***** válasza:
63%

Szélsőbaloldali, anarchista párt, nagy adag neonáci, antiszemita, szittyasuméros mázzal leöntve.

Nagyrészt volt MSZP-sekből és radikális fideszesekből verbuválódik, akiket legfőképpen a cigánykérdés vonzza és tarja a Jobbik táborában.

2011. jún. 19. 19:06
 7/16 anonim ***** válasza:
56%
Pontosan azt akartam írni, amit az előttem szóló! Abszolút így van.
2011. jún. 19. 19:21
 8/16 anonim ***** válasza:
23%
2 párt van, ami az emberek érdekeit szolgálja: Fidesz és a Jobbik.
2011. jún. 19. 19:26
 9/16 anonim ***** válasza:
56%
Egy szélhámos horda a sok közül.
2011. jún. 19. 20:34
 10/16 anonim válasza:
31%

A jelenlegi pártok közül, az a párt, aki azzal próbálkozik, hogy javítsa a magyarok helyzetét. Az már más kérdés, hogy, akiben van némi nemzeti érzelem egyből rasszistának tartják, amivel én nagyon nem értek egyet. Egyébként meg a Jobbikot zsidók pénzelik, szóval nem értem miért rasszista...

Az is igaz, hogy az MSZP hagyta megerősödni, ugyan is a zavargások idején már egyértelmű volt, hogy nincs esélyük a következő választásokon és így akarták meggyengíteni a Fideszt... Csak a komcsik nem gondoltak arra, hogy ennyire meg fog erősödni, így hát mikor bekerültek a parlamentbe a jobbikosok a kormány és az Mszp karöltve küldtek egy levelet a magyar televízió nagy főnökének, hogy az elkövetkezendőkben ne készítsenek riportot jobbikos képviselőkkel. Ezért van az, hogy a híradóba nem látsz jobbikost, kivéve ha vmi botrányosat csinál!

A cigánykérdésről meg csak annyit, hogy ez mindig is probléma volt (aki olyan helyen lakik az tudja miről beszélek)csak a jobbik az egyetlen, aki napirendre vetette ezt a kérdést és úgymond a maga módján próbálná elrendezni. Abban viszont teljesen biztos vagyok, hogy s többi összes párt leszarja a cigányokat csak kell a jó marketing a kövi választásokra....

Az egyik hozzá szólónak meg azt mondanám, hogy lehet, hogy van a pártban 1-2 mszp-s, sőt talán fideszes is, de sztem nem a jobbikot kéne szapulni, mert ha az LMP-ben egy kicsit körül néz vki látja, hogy SZDSZ-MSZP erős amerikai befolyással...

2011. jún. 19. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!