Jobbik?
Szélsőbaloldali, anarchista párt, nagy adag neonáci, antiszemita, szittyasuméros mázzal leöntve.
Nagyrészt volt MSZP-sekből és radikális fideszesekből verbuválódik, akiket legfőképpen a cigánykérdés vonzza és tarja a Jobbik táborában.
A jelenlegi pártok közül, az a párt, aki azzal próbálkozik, hogy javítsa a magyarok helyzetét. Az már más kérdés, hogy, akiben van némi nemzeti érzelem egyből rasszistának tartják, amivel én nagyon nem értek egyet. Egyébként meg a Jobbikot zsidók pénzelik, szóval nem értem miért rasszista...
Az is igaz, hogy az MSZP hagyta megerősödni, ugyan is a zavargások idején már egyértelmű volt, hogy nincs esélyük a következő választásokon és így akarták meggyengíteni a Fideszt... Csak a komcsik nem gondoltak arra, hogy ennyire meg fog erősödni, így hát mikor bekerültek a parlamentbe a jobbikosok a kormány és az Mszp karöltve küldtek egy levelet a magyar televízió nagy főnökének, hogy az elkövetkezendőkben ne készítsenek riportot jobbikos képviselőkkel. Ezért van az, hogy a híradóba nem látsz jobbikost, kivéve ha vmi botrányosat csinál!
A cigánykérdésről meg csak annyit, hogy ez mindig is probléma volt (aki olyan helyen lakik az tudja miről beszélek)csak a jobbik az egyetlen, aki napirendre vetette ezt a kérdést és úgymond a maga módján próbálná elrendezni. Abban viszont teljesen biztos vagyok, hogy s többi összes párt leszarja a cigányokat csak kell a jó marketing a kövi választásokra....
Az egyik hozzá szólónak meg azt mondanám, hogy lehet, hogy van a pártban 1-2 mszp-s, sőt talán fideszes is, de sztem nem a jobbikot kéne szapulni, mert ha az LMP-ben egy kicsit körül néz vki látja, hogy SZDSZ-MSZP erős amerikai befolyással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!