Te tényleg picit túl sok összeesküvés-elméletet olvastál...
2011. jún. 14. 10:44
2/25 anonim válasza:
muhahaha thanx friend :) you made my day!
2011. jún. 14. 10:51
3/25 anonim válasza:
bírom az össze esküvés elméleteket :D
válasz: nem a magyar zenei piac a kormány nélkül is nagyon s..r. Ha így akarnák a forradalmakat elkerülni ki kellene zárniuk a külföldi zenéket főleg a rock zenét.
I30STM
2011. jún. 14. 11:03
4/25 anonim válasza:
Igazad van. Ezzel mossák a fiatalok agyát. És így nevelnek belőlük melegeket leszbikusokat aberráltakat. Csak szét kell nézni az utcán. Hány férfias fiút láttok?
Mindnek valami meleg beütése van.
2011. jún. 14. 11:05
5/25 anonim válasza:
Igazad van, de nem a kormány csinálja. Megy ez mindenhol Európában, USA-ban, Japánban. A nyugati kultúra egyik selejtes része, a következő generáció nevelésének hiánya, vagy éppenséggel rossz irányba nevelése.
2011. jún. 14. 11:11
6/25 anonim válasza:
Igen, az a célja, az egyik legnagyobb probléma Magyarországon az, hogy kevés a gyerek ( a kormány szerint is), de természetesen buz1nak neveltetnek minden gyereket. valami nem stimmel nálad :DD
2011. jún. 14. 11:12
7/25 anonim válasza:
"Igen, az a célja, az egyik legnagyobb probléma Magyarországon az, hogy kevés a gyerek ( a kormány szerint is), de természetesen buz1nak neveltetnek minden gyereket. valami nem stimmel nálad :D"
Szerintem ennek fuss neki még egyszer.
2011. jún. 14. 11:17
8/25 anonim válasza:
Szerintem SP, Flour és a többi ilyen nem is mondom ki inkább az űrlények megrendelése barátom. Ezek nem a Földre valók, máshonnan jöttek és kitudja miért de a társadalom egy igen kis része szereti azt a sz@rt amit "énekelnek", mert valljuk be énektudásuk nincs, semmit nem tettek le az aztalra mint a nagyobb művészek, ők tipikusan 1 perces hülye celebek. Ezzel etetik a jónépet, csak a normális emberek inkább nem kérnek belőlük.
2011. jún. 14. 11:17
9/25 anonim válasza:
magyarázd már el nekem,hogy mi a köze a kormánynak SP-hez?
(Mert ahogy ismerem őket valószínüleg hánynának,ha végig kéne nézniük.)
2011. jún. 14. 11:18
10/25 anonim válasza:
Szerintem ennek fuss neki még egyszer.
A két tagmondatot nem választottam el rendesen, bocs . :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!