Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jobbikosok, milyen vallásúak...

Jobbikosok, milyen vallásúak vagytok?

Figyelt kérdés

Az Jobbikos ismerőseim többsége római katolikus, de érdekelne, hogy itt Gyakorikérdéseken, akik erre járnak - milyen vallásúak, milyen vallást gyakorolnak (vagy egyáltalán valamely egyházhoz tartozónak érzik-e magukat).

Kíváncsi vagyok, ennyi. :)

2011. jún. 11. 21:36
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

"egyébként a kérdésedet helyből törölni kéne, mert provokáció (valamint személyiségi jogokat is sért)"

Amellett, hogy hülye vagy (miért lenne mindenki római katolikus), még tudatlan is! Mi ebben a provokáció? ez egy anonim oldal és nem is vagy köteles válaszolni....

2011. jún. 12. 18:00
 32/41 anonim ***** válasza:
11%
Ez nagyon érdekes kérdés! A jobbik szellemi holdudvarába tartozó értelmiségiknek sikerült már pl. összehozni az Ősmagyar hitvilágot a kereszténységgel, de már hallottam olyasmit is, hogy mi kelták, etruszkok, sumerok, és még nagyon sok nép voltunk egyszerre, és az összes nép ősi hitvilágával, és plusz egyébként a keresztény doktrínákkal is azonosulni tudunk, csak a zsidók meghamisították a történelmet. Amúgy a jobbikosok nagyon is differenciált képet alkotnak, nem homogén egységet. Az egyetlen közös nevező az, hogy utálják a cigányokat. Bár ez azt hiszen még nem vallás. Én nagyon érdekes jobbik szimpatizánsokkal találkoztam már, volt közöttük még marihuána fogyasztó is, ami egyébként egyáltalán nem megy ritkaság számba. Valójában innen látszik csak igazán, hogyha a romák helyzete jobb lenne, értem itt a társadalmi integrációjuk fokát, a képzettségüket, és a munkalehetőségeiket, nem beszélve a kriminalisztikai jellemzőikről, akkor a jobbiknak esélye se lett volna bejutni a parlamentbe. De ez már csak a szuverén véleményem......
2011. jún. 13. 02:22
 33/41 anonim ***** válasza:
római katolikus de amúgy saját vallás szerint élem az életem és hiszek istenben és álltalában havonta egyszer elmeg
2011. jún. 13. 03:35
 34/41 anonim ***** válasza:
ohh véletlen elküldtem utcsó mondat: havonta egyszer elmegyek templomba
2011. jún. 13. 03:37
 35/41 anonim ***** válasza:
51%

„Valójában innen látszik csak igazán, hogyha a romák helyzete jobb lenne, értem itt a társadalmi integrációjuk fokát, a képzettségüket, és a munkalehetőségeiket, nem beszélve a kriminalisztikai jellemzőikről, akkor a jobbiknak esélye se lett volna bejutni a parlamentbe.”

Lehet, bár ez nálam sokadik szempont volt mikor rájuk szavaztam. Leginkább a média hangsúlyozza ki a Jobbik és a cigánykérdés közti kapcsolatot. A választási programjukról kiadott 88 füzetben összesen 2 azaz kettő oldalon foglalkoznak kiemelten ezzel a témakörrel:

[link]

Szóval a Jobbik=cigánykérdés egy elég leegyszerűsített kép, és a Jobbik nem tartja kedvező helyzetnek hogy szinte csak ezzel azonosítják.

2011. jún. 13. 03:47
 36/41 anonim ***** válasza:
Nem vagyok Jobbikos, sem vallásos.
2011. jún. 13. 21:19
 37/41 anonim ***** válasza:

"Szóval a Jobbik=cigánykérdés egy elég leegyszerűsített kép"

Pontosan ez az, ami a szememben hiteltelenné teszi őket!

Ha csak és kizárólag ezzel a problémával foglalkoznának, már rég nyerhettek volna! Talán még én is rájuk szavaztam volna...

2011. jún. 13. 21:21
 38/41 anonim ***** válasza:
34%

02:22

"A jobbik szellemi holdudvarába tartozó értelmiségiknek"

A Jobbiknak nincs szellemi holdudvarda, következésképpen nincsenek értelmiségiek sem, amelyek a Jobbik szellemi holdudvarába tartoznak.

Az, hogy ólálkodik pár ufóhívő zsírtáltos a Jobbik körül, az nem jelenti, hogy ott szellemi tevékenység zajlik.

Azzal viszont egyetértek, hogy a cigánygyűlölet az egyetlen dolog, ami összetartja a Jobbikot. Meg általában valami nagyon erős frusztráció- és gyűlöletérzés, ami időnként kitör belőlük és akkor bunyóznak.

2011. jún. 14. 11:49
 39/41 anonim ***** válasza:

03:47

"Szóval a Jobbik=cigánykérdés egy elég leegyszerűsített kép"

Leegyszerűsített, de aránylag pontos kép.

Mielőtt a Jobbik ráállt volna a cigánykérdésre, 2%-os párt volt. Cigányozással szerzett 19%-ot.

Lehet, hogy te a 2%-ba tartozol, akik nem a cigányozás miatt szavaztak a Jobbikra, de ez a kivétel, nem a szabály.

2011. jún. 14. 11:51
 40/41 anonim ***** válasza:

„Lehet, hogy te a 2%-ba tartozol, akik nem a cigányozás miatt szavaztak a Jobbikra, de ez a kivétel, nem a szabály.”

Akkor úgy látszik ez az ami megmozgatja az embereket.

2011. jún. 14. 15:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!