Valóban elbukik a köztársaság az USA-ban?
Érdekelne a véleményetek ezzel a filmmel kapcsolatban:
Alex Jones: Fall of the Republic
(felirattal)
http://www.youtube.com/watch?v=ci9ZGGBxQms
Sikerül létrehozniuk a pénzügyi oligarcháknak az Új Világrendet? (Világkormány)
Sztem már rég létrejött ez a Világkormány.
Egyértelmű hogy a nemzetközi médiát politikát egy központi háttérszervezet irányítja mert "renitenskedők" nem nagyon vannak, akik meg mégis azokat alaposan megbüntetik (lásd irak irán kína).
Bizonyos dolgokról egész egyszerűen nem lehet bezsélni mert aki megteszi, annak a karrierje kettétörik, ráadásul kitiltják az adott rendezvényről.
Szerintem azonban az a szervezet nem kíván előtérbe kerülni, hiszen sokkal hatékonyabban tud működni így. hogy láthatatlan kézként a pénzügyi gazdasági tranzakciókkal manipulálja a népeket, gyakorlatilag "sakkozik". Ha pedig nyiltan megjelenne mint "ÚJ Világrend" akkor fel lehetne lépni ellene, és ettől csökkene a befolyásolási lehetősége.
Amikor egyes országok jól láthatóan azt csinálnak, amit akarnak, legékesebb példaként Kína vagy Irán, ezt hülyeségnek tartom, csak egy újabb conspirancy theory.
Egyébként sem az USA már a fő központja a nemzetközi pénzügyeknek, fokozatosan elveszíti ezt a pozícióját.
Ajánlott filmek:
Kapitalizmus: szeretem!
Sicko
ma 21:58
Sztem Rockefellerék, Rotchildék és még pár hasonló kaliberű család együttesen alkotja ezt a Világkormányt. Gondolom vmilyen szinten megegyeztek, hogy egymás érdekeltségeit tiszteletben tartsák, és hogy segítik egymást céljaik elérésében. Izraelben is van pár (számszerint 3) rendkívül befolyásos bankárcsalád.
Sztem kínával, és úgy ámblokk ázsiával igencsak jó gazdasági kapcsolatai vannak az usának, mivelhogy a legtöbb alapanyagot onnan vásárolják.
A filmet még nem láttam, de szerintem erős túlzás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!