Miért nem lehet újra IKARUS-gyárunk?
Van jó pár magyar buszgyár: Kravtex, MJT, Webasto, és tavaly óta van újra Ikarus is.
Az a cikk 2010.02.11.-én íródott. Így kezdődik:
"Egy mai hír szerint újra Ikarus buszok készülnek Mátyásföldön, az Ikarus egykori telephelyén. Az eddig ARC néven ismert buszok fognak Ikarus néven kikerülni a gyárból."
Én itt lakom az Ikarusz telephely mellett, 2 utcányira. A telephelyet most kb. 30-35 különböző kisvállalkozás bérli, van itt mindenféle cég...
Autóbusz gyár viszont nincs. Tanúsíthatom, hogy az elmúlt 1 év 3 hónap alatt bizony egyetlen busz sem gördült ki innen, és a magáncégek is jól érzik magukat.
"Nem dühöngeni kéne, kedves proli kérdező, hanem utána nézni a dolgoknak."
Én is ugyanazt ajánlom neked. Utána kellene nézni a dolgoknak, mielőtt leugatsz valakit. Hátha neki van igaza?
Az Ikarus buszok tényleg jók voltak,és mint a többi gyár példája mutatja, LEHETETT VOLNA gyártani, hiszen most is el lehet adni a magyar buszokat. De úgy látszik, valakiknek mások voltak az érdekei...
Pedro
Utolsónak köszönöm az EMBERI hangot!!!
Elismerem, valóban nem néztem utána, csak idegesített, hogy lestrapált, többször kigyulladt buszokkal próbálja megoldani a személyszállítást a BKV.
Valószínűleg beleszólna az EU.
Ha bele szól akkor nem kapunk nyersanyagot.
Szerezzünk keletről?
Ne is reménykedjünk benne.
Már nincs KGST,ami szinte feltétel nélkül SEGÍT(sajnos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!