Mikor fog tenni valamit Magyarország a cigányok ellen?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy nemrég Franciaországból kitoloncolták a cigányokat... vajon lesz ehhez hasonló intézkedés Magyarországon? Vagy egyáltalán fognak valamit tenni a cigányok ellen?2011. ápr. 18. 13:38
1/11 anonim válasza:
Mivel magyar állampolgárok, ezért nem tudjuk őket kitoloncolni sehova sajnos.
2/11 anonim válasza:
Én meg hallottam, hogy ha jól emlékszem talán Belgiumban csinálták azt, hogy kialakítottak a cigányoknak egy külön várost, oda berakták az összeset és nyomják be nekik a segíjjjt 1000rel, csak maradjanak a helyükön..ez szerintem nem lenne rossz ötlet, bár nálunk nem hinném, hogy alkalmaznák..sajnos..pláne, hogy a mostani kormány+média cigány barát...nem kicsit!!!!
3/11 anonim válasza:
Szerintem munkához kéne kötni a segélyeket.
Ha nem tetszik nekik, akkor mehetnek küldöldre. Uniós tagok vagyunk, szabad a költözés.
Ha pedig ezt sem, akkor tényleg egy külön elzárt város kéne nekik, ahol úgy nyomoroghatnak, ahogy csak akarnak.
4/11 anonim válasza:
Reméljük hamarosan építenek nekik gettókat ahonnan nem jöhetnek ki.
5/11 anonim válasza:
Nem fogják kitoloncolni őket, mert azt nem is szabad. Valamilyen módon (főleg anyagiakkal motiválva) a többségi társadalomba való integrációjukat kellene segíteni. Ha lenne egy ún. "cigány-alap", amely egy támogatási rendszert adna nekik (lakástámogatás, nevelési programok, stb.), az nagyon sokat segítene. Az a gond, hogy mivel a többségi társadalom (főleg az ilyen "zárjuk őket gettóba" hozzáállásukat) nem akar rajtuk segíteni, ezért nem is fog történni semmi... legfeljebb majd erőszakosan, abban viszont csak az ország látja kárát.
6/11 anonim válasza:
500 év alatt nem sikerült az integrálásuk... Toljunk még egy kis lóvét nekik, azért dolgozom, hogy hazafele meg kiraboljanak...
7/11 anonim válasza:
A kormánynak sem érdeke semmit tenni. A cigányok egy olcsón megvehető szavazóréteg.
8/11 anonim válasza:
Van egy nagyon becsületes, udvarias, művelt - mert hogy ilyen is van - roma haverom aki szerint: "csinálni kell egy vírust ami kiirt minket". (Persze ő megkapná az ellenszert)
Egyébként már tett. Az új adórendszer állítólag pont ezt szolgálja. (Persze lehet hogy ez csak egy összeesküvés elmélet.)
9/11 anonim válasza:
Addig kéne cselekedni amíg többen vagyunk, mert 10-20 év és ők lesznek többen és akkor baszhatjuk. Utálom a cigányokat. Nem egyszer kötöttek belém ok nélkül az utcán. De a kormánytól semmit ne várjunk, max a Jobbik tudná valamennyire kezelni őket. Szebb Jövőt!
10/11 anonim válasza:
A tisztességtelen cigányokkal van a baj , nem a tisztes kereső becsületes családokkal ! Hanem a 8keres kőbányai orzy téres kcsglleé akiket kikéne írtani a gecbee !!! Nem azért élek h belém kössenek és este 7 után nem is merek arra menni haza fele hanem megkerülöm nehogy kiraboljanak nevetséges !!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!