A Kormány azon Orvosoktól, Orvos Szakértőktől, leszázalékolttól a teljes vagyon elkobzást alkalmazza akiknek közrehatásuk volt van a rokkant nyugdíjazásban. Miért nem ezt alkalmazza A Kormány?
Egyik ismerősöm vezető beosztásba dolgozott, de ütközött a törvénnyel s a továbbiakban vezetőként nem dolgozhatott, pénze volt van is jelenleg is, s három éven belül leszázalékolták, pedig még betegként nem ismertük, megkérdeztem tőle hogyhogy leszázalékoltak, a válasza az volt ebbe a tetves országban pénzért mindent ellehet érni.Furcsa hogy én inzulinos cukros, magas vérnyomás,szívérrendszeri s térdprotézissel nem százalékoltak le, igaz már nyugdíjas lettem időközben.
Ja, a második valószínűleg érintett válaszolónak , igen a Gazdasági Miniszter olvasta bejegyzésemet mivel telefonon tájékoztattam , meggondolandó jó ötletnek bizonyul, Kormányülésen megvitatják ezt is.De ez lenne az igazságos nem ?
Tudod, sajnos van olyan, hogy korrupció.Tehát a pénzeszsák, aki megvette jó pénzért a rokkantságát, az jó pénzért majd gyorsan újra "egészséges" lesz, mikor érzi,hogy baj baj van.
Tehát fogadni mernék, hogy a szegény és valóban rokkant emberek vagyona lenne leghamarabb elkobozva és azoké az orvosoké, akinek nincsen sógoruk-komájuk a megfelelő helyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!