Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Most melyik párt a legszimpati...

Most melyik párt a legszimpatikusabb a fiatalok körében?

Figyelt kérdés
mszp, fidesz, jobbik vagy lmp? Esetleg sorrendet is írhatták, vagy valami indokot. köszi!
2011. márc. 14. 18:33
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Nekem ismerőseim között a Jobbik és a Fidesz a legnépszerűbb, gimnazista vagyok egyébként.

Szerintem azzal én teljesen egyedül vagyok, hogy 2014-ben az MSZP-re fogok szavazni fiatalként.

16/f

2011. márc. 15. 10:14
 22/31 anonim ***** válasza:

Jobbik

22/L

2011. márc. 15. 11:02
 23/31 anonim ***** válasza:

Jobbik és LMP között vagyok féluton .

Épp amelyik hozzáállása bizonyos dolgokhoz épp jobban tetszik .

Az MSZP -t és FIDESZ -t egyértelműen mindig is gyűlöltem mert 1 igaz és értelmes szavuk nincs .

De jó látni hogy a fiatalság nagy része nem fog a fideszre szavazni , már csak a "véneknek" kéne belátni hogy nem csak a 2 nagy párt létezik .

24/f

2011. márc. 16. 15:53
 24/31 anonim válasza:

Nem tudom, hogy melyik lenne a igazán jó....

Szipatikus : - jobbik (túl radikális)

- mszp (gyengül)

- lmp (még gyenge és tapasztalatlan)

a fideszt UTÁLOM!! --> Azért, mert nyomon követem a politikát és a magyarellenes törvények egyre többen vannak.

2011. márc. 17. 11:44
 25/31 anonim ***** válasza:
jobbik
2011. márc. 18. 17:30
 26/31 anonim ***** válasza:
A normális értékrenddel rendelkezők körében a Jobbik, a belpesti füves-bulis nyikhajok körében pedig a LuMPenpárt.
2011. márc. 19. 16:39
 27/31 anonim ***** válasza:

19 éves egyetemista fiú vagyok, jogász hallgató, s mint liberális az MSZP tagja, szavazója. HAJRÁ MSZP!!!!!!

A klasszikus értelemben vett liberalizmus, vagyis az egyén szabadságának sérthetetlensége, az emberi jogok, az ember veleszületett elidegeníthetetlen jogainak középpontba állítása, az individualizmus, szekularizáció, a városi kultúra a legfontosabbak számomra. Vagyis szerintem elsősorban jogai, s nem kötelezettségei vannak egy személynek. jogainkból következnek kötelezettségeink és nem fordítva. Elutasítom az empirizmust, vagyis az elméleti következtetések híve vagyok. Atomizált társadalom híve vagyok, vagyis a minél inkább egyéneire szabadalt társadalom híve. Így mindenki szabadon élhet a maga magánszférájában anélkül, hogy beleszóljanak, mit tegyen. A vallásszabadság híve vagyok, s elutasítom, sőt küzdök az ellen, hogy az idős emberek tapasztalatra hivatkozva kényszerítsenek rá fiatalokra olyan életformát, stílust amit az emberi cselekvés korlátainak racionalitását valló nézet szült. Vagyis elutasítom a konzervativizmus ideológiaellenes pragmatizmusát, empirizmustát, az egyház-párti, nemzeti, közösség-centrikus gondolkodást. A városi kultúra, a modern, politikai értelemben vett Nyugat, az egyház-ellenesség, a progresszió, az individualizmus híve vagyok.

2011. márc. 20. 19:12
 28/31 anonim válasza:
Gyülölöm a politikát, ugyhogy neeeeee
2011. márc. 25. 23:08
 29/31 anonim ***** válasza:

"A klasszikus értelemben vett liberalizmus, vagyis az egyén szabadságának sérthetetlensége, az emberi jogok"

Az a párt nekem ne mondja, hogy liberális, amelyik megszavazta a holokauszttagadásról szóló törvényt, mert az nem érti a liberalizmus lényegét.

2011. márc. 25. 23:11
 30/31 anonim ***** válasza:

Nem igazán támogattam a jobbikot mert tényleg szélsőségesek kissé, de azt kell mondjam az utóbbi időben egyre jobban hajlok feléjük. Bizonyos dolgokban (nem mindben) jobb a felfogásuk mint a többinek.

20/F egyetemista

2011. ápr. 6. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!