Mit gondoltok a fideszről? Szerintetek jobb lett volna a jobbikra szavazni?
Szerintem nem lett volna jobb semmivel a jobbik. Kardinális kérdésekben egyetértett a fidesszel, annyi a különbség, hogy a JOBBIK telerakná a börtönöket cigányokkal, és külön cigány osztályokat indítana, (magyarul bűnözőképzést indítana).
A jobbiknak tulajdonképpen ez az egyetlen ütőképes kártyája, a társadalom egy részének cigányokhoz való viszonya.
Szerintem a legtöbben a jobbik szavazók körében se örülnének a jó kis poroszos , keresztény erkölcs szerinti nevelésnek miután megtapasztalnák mi az...... :D
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:09
Hát te nem igazán vagy köszönőviszonyban a Jobbik által vallott elvekkel, se a programjukkal, meg úgy egyáltalán, fogalmad sincs a Jobbikról, de legalább írtál valami baromságot. Nem a te hibád, tőled egyszerűen csak ennyi telik.
"A jobbiknak tulajdonképpen ez az egyetlen ütőképes kártyája, a társadalom egy részének cigányokhoz való viszonya"
ez mekkora igazság!!!
Szerintem túl drasztikus a Jobbik.
Le lehet pontozni nem bánom....
Ez a válasz 44%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:13
Miért baromság amit írtam?
A magánnyugdíj pénztárak megszüntetésével egyetértettek, a különadókat is helyeselték, az alkotmánytervezetre is csak annyit mondtak, hogy szerintük nem elég radikális, bár a sok funkcionális analfabétától kb ennyi telik.
A szegregált oktatást preferálnák, és külön telepeket hoznának létre a társadalom nehezen integrálódó tagjainak (magyarul a cigányoknak).
Akkor miben más a jobbik mint a fidesz? A különbség annyi, hogy a fidesz a sunyi módon , a jobbik pedig nyíltan terelné javítóba, börtönökbe a társadalom perifériájára azokat, akik "kezelhetetlenek".
Nem vennék rá mérget kérdező, hogy lesz lehetőséged legközelebb a jobbikra szavazni.
Nem gondolok a fideszről semmit, mert még csak pár hónapja vannak kormányon, majd ha a következő pár évben felvirágoztatják vagy tönkreteszik az országot megalapozottan véleményt alkothatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!