Mi a véleményetek erről a hazugságról?
bal liberális vélemény:
az alapvető gond nem a kulturális, etnikai különbségek miatt van, hanem a mélyszegénység miatt...
érdekes módon a háború után pl nagyszüleimnek sem volt se házuk se ételük se munkájuk
tehát tényleg mély-szegénység volt
és mégse mentek el lopni sok ezer sorstársukkal együtt
na pedig akkor tényleg mély szegénység volt
az országból 1 romhalmaz csatatér maradt
DE MÉGSE LOPTAK
"A fenti komment stílusa, nyelvezete, külalakja jellemzi a kérdező provokatív szándékát! És akkor még a helyesírást nem is említettem!
Szánalmas alak lehetsz."
gyerekek ez már a félelem jele :DD
fél az ember :)
"azt hiszem egy másik ember életkorával előhozakodni csak olyan emberek képesek akiknek már más fegyvere nincs a tarsolyába"
Mi? :D Már szerintem előhozakodtam "fegyverrel is", akár itt, akár a saját kérdésemben, de mindegy... Szerintem a véleményemben igenis jelentősége van a kornak. A idősebb emberekbe régebben belemagyaráztak, rájuk kényszerítettek egy olyan ideológiát, rendszert, amitől sokan a mai napig nem szívesen szakadnak el (lásd. a sok idős MSZP-re szavazó embert). Természetesen ezt nem kollektív módon írtam, nagyon sok olyan idős embert volt szerencsém látni, akikre az előbb leírt dolog nem jellemző. Nekem semmi nem olyan megható, mint mikor idős emberek jöttek oda hozzánk kampányolásunk során, hogy "Győzzön a Jobbik!", "Bennetek a jövő, viseljétek méltóan"...
"DE MÉGSE LOPTAK" Az igen dícséretes. Volt aki, akkor is lopott!
Csakúgy mondom: a jobboldalon is van,aki ezt így látja.
A világ nem fekete és fehér!
További szép napot!
Azért a második világégés utáni időszakot mélyszegénységnek nevezni nem túl okos dolog, tekintve, hogy akkor nem volt, aki úgymond gazdagabb lett volna az átlagembereknél!
"ez 1 bal liberális vélemény
amit az összes bal liberális egyén legutóbb az elmp nyilatkoztatta ki
és mivel nem igaz
az igazság ellentéte a hazugság
tehát ez 1 hazugság"
Már megcáfoltam ezt. Tehát bukott a logika. Leegyszerűsíted a világot és ez alapján választasz világnézetet.
Érdekes kérdés, vajon a cigány bűnelkövetők azért bűnöznek, mert ez egy etnikai, kulturális sajátosságuk, vagy azért mert nem találnak munkát, és éheznek? Esetleg nem is keresnek munkát?
Bármelyik lehetőség is áll kétfajta válasz létezik. Az egyik a szankcionálás, és a kriminalizálás, a másik pedig az integrálás. A kettő együtt nem igazán működik.
"Undorító, ahogy az élettől idegen, felfoghatatlan és minősíthetetlen elveket valló liberálisok mentegetik a bűnözőket"
Egybites vagy látom! neked fizetnek a trollkodásért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!