Miért az ilyen buta emberek parádéznak a magyar médiában?
http://www.youtube.com/watch?v=yVgE1GKdVoM&feature=related
Felháborodtam ezen a videón!
Az atv hozta a színvonalatlan színvonalat - szokás szerint. Én viszont hallottam már LMP-s értelmes módon nyilatkozni.
De ez a p*csa miről nyivákol??? Hogy lehetett ilyeneknek arra jogot adni, hogy a Parlamentbe beülhessenek?
Beszél itt arról, hogy az alapvető gond nem a kulturális, etnikai különbségek miatt van, hanem a mélyszegénység miatt... Biztos a mélyszegénység miatt is, de az ilyen undorító módon élő, viselkedő cigányok ezen nem is próbálnak javítani!
A mélyszegénységből úgy lehet kimászni, ha az ember dolgozik, tanul, normálisan viselkedik... Ezzel szemben azt látjuk, hogy a cigány egyáltalán nem akar dolgozni, a férfi esetleg vasazik, a nő szül 10-12 gyereket, hogy az idő alatt se kelljen neki, később pedig tud arra hivatkozni, hogy a sok gyerek miatt nem kell sehova (mert még nem érte el a nyugdíjkorhatárt, mivel 14 évesen nekiállt a gyerekgyártásnak). A gyerek sem lesz különb, óvodába alig jár, iskolából lóg, elvégez vért izzadva 5 osztályt, aztán kimarad... Az ördögik kör folytatódik.
DE sok esetben a jómódú cigánycsalád sem jobb. Ott sem igen dolgoznak, Isten tudja, hogy honnan van pénzük, mégis agresszív, buta, megnyilvánulásukból üvöltő banda...
A RITA KIVÉTELNEK TISZTELET! Én is ismerek ilyen ritka kivételt - kb. 2-3 családot -, de hol van az ahhoz képest a 100-150 rossz családhoz képest, ami szintén fellelhető CSAK AZ ÉN ismertségi körömből...
Tényleg nincs kulturális, etnikai eltérés?
A magyar, ha szegény, inkább arra törekszik, hogy a becsületesen megszerzett kis jövedelméből etetni tudja azokat a gyerekeit, akiket be mert vállalni (egyre kevesebb, sajnos), a gyermek a legjobb szintű oktatásban részesülhessen, hogy az ő jövője jobb legyen...
A RITA KIVÉTELNEK TISZTELETLENSÉG! Én is ismerek persze nem becsületes magyar családod - kettőt, hármat -, de hol van ez ahhoz a 300-400 becsületes magyar családhoz képest, akik viszont a pozitív példát támasszák alá?
És akkor jön egy kitudjahonnanjövő nő, aztán ossza az észt? Fogadni merek, sosem voltak problémás cigány szomszédjai, különben megülne a kis valogán, nem pattogna...
Szánalmas az egész!
Isten áldja a Gárdistákat, a Szebb Jövőért dolgozó polgárőröket, Vona Gábort!
Mikor én gyermeket vállalok majd, nem akarok attól rettegni, hogy lehet, mire hazaér az iskolából, megverik, kirabolják, megszégyenítik, leköpdösik, terrorizálják, csak mert nem "rajoskodik".
Szeretnék gyermeket vállalni, nem akarom elhagyni a Hazámat ilyen szennyek miatt... Hazánk talpraállítását nem a legújabb adókulcsok és egyebek fogják megmenteni, hanem az, ki kikerülünk a népesedési csapdából, újra merünk gyermekeket vállalni, akiket bátraknak, értelmeseknek, erőseknek, becsületeseknek nevelünk, hogy Magyarország mindig Magyarország maradhasson.
Arról a nagyszerű és "újszerű(?????) ötletről", miszerint a magyarok és a cigányok járnak egy iskolába, az a véleményem, hogy most is ez van, rengetegen szenvedünk is ettől...
Az ilyen hírcsatornákat tényleg le kellene dózerolni, behinteni sóval, mert... leírtam, hogy miért.
Fiatal, egészséges gondolkodású kortársaimat pedig szeretném arra felszólítani, hogy tanuljanak, éljenek becsülettel, tiszteljék a szüleiket, tiszteljék a magyar hagyományokat, tiszteljék a Hazánkat. A jövő BENNÜNK van, nem pedig az ilyen habzószájú szörnyetegekben és szörnyellákban, akiket a videó is bemutat...
Ne hagyjuk el országunkat, inkább dolgozzunk érte! Ismét legyen a magyar híres az eszéről, szívéről!
Szebb Jövőt!
Egyszerűen egy lány
Teljes mértékben egyet kell értenem a kedves kérdezővel.
Az LMP szépen járja a halott elődpártjának az SZDSZ-nek az útját.Persze megspékelve azt egy kis zöld-környezetvédős mézesmázos maszlaggal.De nem kell aggódni, mert ez a belvárosi rétegpárt sosem fog 6-7%-nál nagyobb támogatottságot elérni.Kb. majdnem ugyanazok szavaznak rá mint akik 2006-ban az SZDSZ-t támogatták.Egy 6%-nyi libsit meg le tud nyelni még a nemzet.
A cigánykérdés megoldásánál az a probléma hogy a pártok(a Jobbikon kívül)mind nagy megnyerhető szavazótábort látnak a kb 1 milliósra dúzzadt hazai cigányságban.Ezért ódzkodnak fellépni a cigánybűnözés ellen,megkurtítani a segélyeket,gátat vetni az élősködésüknek és ha kell radikális eszközökkel rákényszeríteni az életstílusuk megváltoztatására.Ki kell jelenteni hogy csak a Jobbiknak vannak életképes és végrehajtható javaslataik az egyre égetőbbé váló cigánykérdés megoldására.
Én sem szívessen élnék és alapítanék családot majd egy olyan országban ahol nap mint nap azon kell rettegnem hogy mikor törnek be a házamba éjjel,mikor szúrnak le az utcán 500Ft-ért,mikor köpnek le és vernek össze heccből,mikor csicskáztatják-verik meg és lopják el a telefonját/zsebbénzét az iskolában a gyerekemnek a cigányok.
A cigánybűnözést a szegénységre kenni az egyik legostobább liberális érv.Én például több szegényen élő magyar embert ismerek,de egyiknek sem jutna eszébe lopni meg élősködni.
A cigánybűnözés legfőbb oka részben a cigányság kultúrája és életvitele(amin lehet változtatni)részben pedig a génjeikben van benne(ugyanis a bűnözésre való hajlam örökölhető).
Amikor a cigányok kiközösítik azt a cigányt aki próbál kitörni , tanulni dolgozni,amikor a sitten eltöltött éveknek van a legnagyobb elismerése köreikben akkor miről is beszélünk?Ha köreikben erénynek számít a tanulatlanság és a lopás , az erőszak és dolgozni szégyen ,tanulni fölösleges fáradság akkor arról van szó , h nem is akarnak megfelelni a társadalom alapvető normáinak.
Szerintem sokkal szigorúbban és főleg gyorsabban kellene komoly büntetés sújtsa azokat akik bűnt követnek el, mert a jelenleg nincs elrettentő ereje BTK-nak.
Azonkívül a börtönnek is olyannak kellene lennie, h ne vegyék ilyen könnyen mint most.
Tudok olyan falvakról ahol a vallás (baptisták,szombatisták ,pentikosztálok,stb)révén mutathatók fel változások az élethez és a társadalomhoz való hozzáállásukban. Új gyülekezetek jöttek létre köreikből és alapkövetelmény közöttük , h mindenki eljár oda vasárnaponként.Ahol a vallási vezetőik kellő szakértelemmel tud a nyelvükön beszélni ,az eszükre és a szívükre hatni.Persze vannak akkor is akik már a vallásra sem kaphatók. De a vallási vezető és néhány élenjáró család jó példát mutat a többinek akik többnyire vevők a jóra .
Ezeknek külföldön találnak munkát , mert ott bármit elvégeznek a jobb fizetésért és küldik haza a pénzt.Persze sokaknak külföldön is csak a bűnözésre és egyéb ökörségekre futja az eszéből és a kultúrájából.
Minden esetre valamiképp tanulásra, becsületre,szerénységre, alázatra, tisztességre ,szorgalomra kellene nevelni őket mert , ha ilyenek maradnak akkor ennek nem lesz jó vége rájuk nézve.
"mert , ha ilyenek maradnak akkor ennek nem lesz jó vége rájuk nézve"
Sajnos amilyen iramban szaporodnak, ránk nézve nem lesz jó vége...
"részben pedig a génjeikben van benne(ugyanis a bűnözésre való hajlam örökölhető)."
Az, hogy egy ilyen mondatot tartalmazó válasz 100%-on áll,azt hiszem minősíti a GYK-t.
A cigányság helyzetéről és helyzetük (ki)alakulásáról igen hasznos szociológiai írások találhatók. Főleg könyvtárakban lehet ezeket megtalálni, de a nagyokosok mind az olyan megbízható forrásokat "lapozzák" mint a kurucinfó...
Persze mindenki könnyen mondja, hogy menjen dolgozni, a mélyszegénységből nagyon könnyű csak úgy nyakába venni a világot valakinek...
MÉgis milyen megoldást tudnátok kínálni, ha tegyük fel, vevők lennének a segítségre a cigányok? Egyébéknt közel sincsenek 1 millióan, az csak politikai riogatás.
Csak annyit hallok szajkózni, hogy így rossz, meg hogy dögöljenek meg. Kíváncsi lennék az építő jellegű ötletekre.
"Az, hogy egy ilyen mondatot tartalmazó válasz 100%-on áll,azt hiszem minősíti a GYK-t."
Áhh megjelent Sverdans is,"a langymeleg tolerancia gyk-s képviselője":)
"Sverdans válasza:
"részben pedig a génjeikben van benne(ugyanis a bűnözésre való hajlam örökölhető)."
Az, hogy egy ilyen mondatot tartalmazó válasz 100%-on áll,azt hiszem minősíti a GYK-t."
Téged meg a hozzászólásaid.
"A cigányság helyzetéről és helyzetük (ki)alakulásáról igen hasznos szociológiai írások találhatók. "
Igen, olvastam nem is egyet. Ha te is olvastál már ilyen hivatalos tanulmányt, akkor kiderülne a számodra, hogy többségük beltenyészetből származik, ami miatt bizony eléggé korlátozottak a képességeik. Mégis milyen munkára alkalmazol olyan embereket, akik még arra sem képesek, hogy iskolába járjanak? Had ne a többségi társadalom legyen már azért is hibás, mert ők szoros rokoni kapcsolaton belül (apa-lánya) szaporodnak! Ennek semmi köze sincs a szegénységhez, viszont a primitívitáshoz annál több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!