Szerinted melyik magyar párt a legjobb és miért?
indokold
köszi
Kedves Helmet!
A különbség ott van a három ellenzéki párt között az alkotmányozást illetően, hogy míg az LMP-nek van alkotmánykoncepciója, az mszp-nek és a jobbiknak csak nagy pofája van amikor kritizálni kell. Egyébként szinte mindenre van alternatív javaslatuk, lehet velük egyet nem érteni, de legalább próbálkoznak. Én az LMP-re szavaznék.
Én úgy gondolom, ha már a többi párt is kapott nem csak egy esélyt, akkor a Jobbik is megérdemel legalább egyet. A mi életünk, mit játszadozunk vele folyton, hogy mindig olyan párokra szavazunk, akik már egyszer elb---ták. Adni kell egy esélyt, hogy megláthassuk, hogy úgy milyen lenne az életünk, mit tudnának tenni.
Szerintem elég szomorú, hogy a Jobbikot támadja valaki, aki csak a rosszat látja...én például nem tudok róluk rosszat mondani, ők tényleg értünk vannak, a népért, nem a saját érdekeit nézik.
Vona is - ha megnéznél néhány jobbikos videót - mindig kiáll a nép mellett, és velük együtt kűzd.
Én személyesen beszélgettem vele kb fél órát múlthéten is. Ez melyikről mondható még el? Semelyikről. Azok nem szánnának arra időt, hogy a pódiumon kívül csak úgy beszélgessenek az emberrel, és meghallgassák őket.
"Szerinted melyik magyar párt a legjobb"
Nem leszek pártfan vagy pártkatona, bizonyítsák szakértelmükkel, hogy érdemesek a szavazatra, és munkájukkal az újraválasztásra. Jelenleg az LMP szerintem az a párt amely leginkább érdemes lenne a szavazatra, ha holnap lenne választás.
"Szerintem elég szomorú, hogy a Jobbikot támadja valaki, aki csak a rosszat látja...én például nem tudok róluk rosszat mondani, ők tényleg értünk vannak, a népért, nem a saját érdekeit nézik."
Akkor majd én mondok rosszat a jobbikról
- Szakértelem teljes hiánya : Általános iskolával parlamentbe? vicces...
- Nyílt gyűlöletkelés : magyar cigány ellentét szítása
- Hazugságok : enyhén megvalósíthatatlan program... de ha nekem nem hiszel lásd Tiszavasvári " a jobbik mintavárosa"
- És a kedvencem amikor morvai asszonyság égeti a magyarokat csip-csup ügyekkel Brüsszelben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!