Szerinted a Jobbiknak lenne esélye nyerni a következő választáson?
Nem olyan rég kezdtem el komolyabban érdeklődni a politika iránt, a néhány jelentősebb párt közül nekem a Jobbik a legszimpatikusabb.
Persze sok dologra még nincs rálátásom ennyi idősen, de ahogy olvasgattam róluk és a többi pártról, illetve felszólalásaikról/tevékenységükről, nekem ők tetszenek leginkább.
Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy a többi párt rossz, mert annyira nem értek úgy egyáltalán a politikához hogy ilyet kijelentsek, de a jelenlegi tájékozottságom birtokában én sokkal jobban szimpatizálok velük, mint mondjuk a Fidesszel. De ez csak egyéni vélemény.
A lényeg igazából: szerintetek esélyesek lehetnek a győzelemre 3 év múlva? Örülnétek nekik?
És úgy egyáltalán mi a véleményetek magáról a pártról?
Mely programjaikkal értesz például egyet, és melyekkel nem? És ha nem, akkor miért nem?
Bocs, ha kicsit hosszúra sikerült, csak el akartam kerülni a félreértéseket.
Köszönöm előre! 14/F.
Dubiis libertas
attól még, hogy te nem ismered a programjukat, még nem jelenti azt, hogy csak és kizárólag a cigányozásra építenek
államadósság
közbiztonság hiánya
jelenleg e kettő a legégetőbb probléma Magyarországon, s mindkét problémára találni megoldási javaslatot a Jobbik programjában
79
Elolvastam a programjukat, képzeld. Amikor voltak a választások, Voltaire néven írtam is róla itt egy párszor. Nem lehet komolyan venni.
Nincs esélye, az Magyarország szégyene lenne, ha egy szélsőséges párt egyedül megnyerné a választásokat, koalíciót esetleg még eltudok képzelni.
De gondoljatok csak bele, hogy elszállna a forint árfolyama, ha már a befektetők attól is kivoltak akadva, hogy a fidesz elakarja engedni a hiányt, hát ha még nem akarnánk visszafizetni az államadósságot.
Bár a közbiztonság valóban javulna, de nem hiszem, hogy megéri. Megéreznénk a benzinárban, é hiteleken, az élelmiszerárakban.
Tudom, hogy le leszek pontozva, de a tények azok tények :)
"Szerinted a Jobbiknak lenne esélye nyerni a következő választáson?"
Nincs. Annak is örülhetnek, ha bejutnak a parlamentbe. A szélsőséges és "radikális" pártok válság idején jönnek divatba, a válságok elmúltával pedig eltűnnek.
"Nem olyan rég kezdtem el komolyabban érdeklődni a politika iránt, a néhány jelentősebb párt közül nekem a Jobbik a legszimpatikusabb."
Mivel 14 éves vagy. De ezt kinövöd.
"És úgy egyáltalán mi a véleményetek magáról a pártról?"
Röviden: Vona és társai lelkiismeretlen, cinikus nyerészkedők, akik a válság miatt nehéz helyzetbe került tömegek elkeseredésére alapozták vállalkozásukat.
"Nincs. Annak is örülhetnek, ha bejutnak a parlamentbe. A szélsőséges és "radikális" pártok válság idején jönnek divatba, a válságok elmúltával pedig eltűnnek."
Szerinted itt elmúlt a válság?Egyre csak növekszik az üzemanyag,illetve az alapvető élelmiszerek ára,a fizetések meg sehol.Egyre nehezebb a megélhetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!