Tényleg 5 testnevelés óra lesz az általános sulikban? És, ha igen mikortól?
Ha jól tudom a tanárok szóltak ellene és így elvetették az ötletet mivel egy iskolában sok osztály van viszont egy tesi teremnek nincs akkora kapacitása hogy minden osztály heti 5 órát tesizzen.
Javítson ki vki ha tévedek.
Igen és ez nagyon fontos. Ugyanis, az életben ezt hasznosítja legjobban a gyerek.
Nem a nyelvórákat, nem a matematikát, hanem a testnevelést.
Az életben a négyütemű fekvőtámasz az egyik legfontosabb dolog!
Fáradtan jön haza a gyerek az iskolából, és elmeséli, hogy dupla tornaórájuk volt.
-És mit játszottatok?
-Nem játszottunk, hanem gereblyéztünk, mivel a tornaterben már négy osztály volt.
legyen 5 tesi mert rájuk fér, de akkar biztosítsák a megfelelő körülményeket és a gyereket a szülők ne mentsék fel, mert a gyerek nem akar mozogni
pl.: uszás heti egyszer, foci, kézilabda
nekem anno volt heti 1× úszás 2× röplabda és semmi bajunk nem volt, sőt aktívabbak voltunk, mint a mai gyerekek
Szerintem a heti 5 tesióra kicsit sok. Inkább a testnevelésoktatást kellene teljesen átszervezni, én pl. a mai napig rettegve sportolok a sportmániás tesitanárnőtől.
Az úszás meg heti 2x kézilabda meg legyen választható. A kényszer mindig rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!