Mit szolna az EU ha ujra inditanank egy par gyarat. Peldaul cukor vagy konzervgyarat? .
Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 17:58
11/16 anonim válasza:
18.14 Mi köze Gy F .nek a cukorgyárak elsorvasztásához. Selypen a cukorgyárat már akkor kezdték elsorvasztani, amikor még Ő nem is volt? Az egész mezőgazdasági kombinát és élelmiszergyártó vállalat "privatizáviója" szétverése, eladása zsebbe, tudod mikortól kezdődött? Mond ez neked valami ,hogy Antal József ! Gondolkodj el . Vastagon benne volt a rendszerváltás utáni összes párt. Fel kellen e őket húzni.De sajnos nincs aNNYI oszlop.
12/16 anonim válasza:
A Szerencsi cukorgyár pl a Nestlé tulajdonában volt 91-től. Most rákerestem a cikkben említett Magyar cukor zrt-re, hát véletlenül pont nem magyar tulajdonban van, hanem valami agrana kft-nél. Szóval milyen Eu-ról beszélünk, amikor pont EU-s és egyéb "nagykutyáké" volt a cukorgyártásunk már rég?!
13/16 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=MR3_FH0i5JY&feature=player_em..
Mára Európa élelmiszer felvevő piacává váltunk pedig ez az egyetlen dolog ahol oda vissza vernünk kéne az európaiúniót és régen vertük is csak mostmár ez nem érdek.
14/16 anonim válasza:
Magyarország lehetne az EU éléstára
Ahogy a Habsburg Birodalomé is az volt!
15/16 anonim válasza:
00.28 "Nem érdek. " Nem érdem, mert rá fogták, mint nagyon sok magyarországi iparágban likvidált vállalatokra, hogy nem prosperáló, ráfüzetéses és stb és tették azok a magyarországi péztőkések, akiknek érdekében állt lezülleszteni a népgazdaságot.Ezeket nevezzük árulóknak.A mai nap is ezek irányitják hátulról a politikát. Ők hoz ták be a multikat, mivel megcsinálták a multiknak a monopol helyzetet.
16/16 anonim válasza:
21.33 És tovább folytatnám..... tehát Selypet leéítették és csak a kockacukrot hagyták meg.Akár hiszed, akár nem a lebontott gépsorokat vagonba vitték ki a Franciaországba. MIvel Selypen keresztül jártam de ott szálltam fel és le láttam, ami láttam, meg meséltek az ott dolgozók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!