Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi értelme van annak hogy...

Mi értelme van annak hogy a18évnél fiatalabb gyereknek lesz választó joga de nem élhet vele?

Figyelt kérdés
ez ritka nagy hülyeség amit most akarnak...
2011. febr. 13. 18:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ez talán az egyik leghülyébb javaslatuk!

Értem én, hogy ösztönözni akarják a gyerekeseket, de nem ezzel kellene.

Két eset van:

1. Vigyék lejjebb a választójogi korhatárt. (Bár ez is példa nélküli lenne)

2. Olyat nem játszunk egy demokráciában, hogy valakinek a szavazata kettőt ér!

Nem tudom, hogy miért kell mindig hergelni ilyen hülyeségekkel a jó népet! Úgysem vezetik be!

2011. febr. 15. 16:11
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez azért van, hogy azok akik vállalják a társadalom újratermelését azoknak több szava legyen, ráadásul ezzel ellensúlyozni lehetne a 3milliós nyugger szavazótábort.

Alapvetően nem rossz elgondolás, de így a cigányok sokkal nagyobb politikai erőt tudnának képviselni, ráadásul szembe állítaná a gyermekeseket a nem gyermekesekkel.

Persze h nem élhet vele, hiszen nem a gyermek véleményére kíváncsiak. A szülőket akarják előnyös helyzetbe hozni, hogy a gyerekvállalást ezzel is ösztönözzék. Természetesen ezzel a szavazóbázist is lehet növelni.

2011. febr. 16. 21:25
 13/15 anonim ***** válasza:

a cigányok jó része nem a roma összefogásra szavazott, hanem a jobbik-fideszre, de ha a fidesz 30 nap munkához köti a segílyt akkor örüljenek a jobbik fanok mert ezek szerint nyerhetnek 2014ben, ha már nem dolgoznak...

- üdv egy szavazatszámláló

2011. febr. 17. 07:09
 14/15 anonim ***** válasza:
EGY FŐ - EGY SZAVAZAT! EGYIK EMBER SEM ÉR TÖBBET A MÁSIKNÁL!
2014. aug. 3. 14:33
 15/15 anonim ***** válasza:
EGY EMBER, EGY SZAVAZAT!
2014. dec. 1. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!