Mi értelme van annak hogy a18évnél fiatalabb gyereknek lesz választó joga de nem élhet vele?
Ez talán az egyik leghülyébb javaslatuk!
Értem én, hogy ösztönözni akarják a gyerekeseket, de nem ezzel kellene.
Két eset van:
1. Vigyék lejjebb a választójogi korhatárt. (Bár ez is példa nélküli lenne)
2. Olyat nem játszunk egy demokráciában, hogy valakinek a szavazata kettőt ér!
Nem tudom, hogy miért kell mindig hergelni ilyen hülyeségekkel a jó népet! Úgysem vezetik be!
Ez azért van, hogy azok akik vállalják a társadalom újratermelését azoknak több szava legyen, ráadásul ezzel ellensúlyozni lehetne a 3milliós nyugger szavazótábort.
Alapvetően nem rossz elgondolás, de így a cigányok sokkal nagyobb politikai erőt tudnának képviselni, ráadásul szembe állítaná a gyermekeseket a nem gyermekesekkel.
Persze h nem élhet vele, hiszen nem a gyermek véleményére kíváncsiak. A szülőket akarják előnyös helyzetbe hozni, hogy a gyerekvállalást ezzel is ösztönözzék. Természetesen ezzel a szavazóbázist is lehet növelni.
a cigányok jó része nem a roma összefogásra szavazott, hanem a jobbik-fideszre, de ha a fidesz 30 nap munkához köti a segílyt akkor örüljenek a jobbik fanok mert ezek szerint nyerhetnek 2014ben, ha már nem dolgoznak...
- üdv egy szavazatszámláló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!