Jobbik szövetségesei?
47
Egy rendfenntartó szervvel kapcsolatban nekem speciel nagyobbak az elvárásaim, mint hogy önmagukat hazafinak gondoló fazonok kijelentsék, hogy mától kezdve ők a sherrif.
A kérdésedre válaszolva: ez a radikálisok örök dilemmája, és veszte. Vagy tovább radikalizálódnak, és akkor nem tudnak terjeszkedni, így megragadnak egy bizonyos szinten, vagy puhulnak, és akkor a keménymag kiábrándul, de talán összeszednek pár plusz százalékot.
Semmiben sem más, mint a "munkásőrség" volt, -párthadsereg!
Azt szerettétek?
"Semmiben sem más, mint a "munkásőrség" volt, -párthadsereg!
Azt szerettétek?"
Azt igen. De ez sem rosszabb semmivel.
47
Tudom, egy munkásőr szimpatizáns számára elképzelhetetlen, de bizony egy rendfenntartónak kellenek olyan apró, de fontos dolgok, mint mondjuk jogi ismeretek, megfelelő kiképzés, ne adj isten, fegyveres tréning. Ezeknek a hiányát nehezen pótolja az, hogy szépen énekli a himnuszt, és meg van neki három példányban a cion bölcseinek jegyzőkönyve.
Köszönöm a válaszokat nem ismertem a dolgot . Szegény jó barátos-szomszédom akkor emiatt csalódott a Vona-vonalban. Mindig mutatta a ruhákat lelkesen " nem keveset :) " Magyar Gárda - Új Magyar Gárda - Magyar Nemzeti Gárda .
Most meg egy mondattal lezárja " szemét politikusok kihasználnak mindenkit "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!