Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi az őszinte véleményetek...

Mi az őszinte véleményetek Adolf Hitlerről?

Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 19:13
1 2 3 4 5
 41/49 Hunter01 válasza:
54%
olyan kérdés nincs hogy mi az öszinte véleményem SIMON PEREZről????? :D
2011. febr. 3. 17:41
 42/49 sheriffkoma ***** válasza:
74%

A neten kívüli való világban is lehet emberektől hitler szimpatizáns véleményeket hallani, illetve zsidó és cigány ellenes kijelentéseket még gyakrabban. Ezeknek csak azt szoktam mondani, hogy hitlerről az mondjon jó véleményt, aki átélte az akkori eseményeket.

Zsidók - mint globális gazdaságot irányítók - szerintem is károsak anyagilag a többi népre, illetve szarnak a környezetvédelemre, de nem kinyírni kell őket, hanem jobban csinálni, mint ők.

Cigánykérdésben meg én is egy - magyarokhoz képest - utolsó aljanépségnek tartom a rosszabbik fajtáját, de csak rajtunk múlik, mennyire tenyésztjük őket pénzzel. A pozitív diszkriminációval sem értek egyet, kutyából nem könnyen lesz szalonna.

2011. febr. 4. 11:22
 43/49 anonim válasza:
57%
Még élnek közöttünk emberek,akik számára a második világháborús népirtás még nem történelem,hanem eleven seb a lelkükben.Az én családom életében nem okozott tragédiát, mégsem tudok elfogultság nélkül beszélni erről a "lágyszivű"diktátorról,aki a leirások szerint képtelen lett volna egy őzike halálát okozni.Több millió embert gázkamrába küldeni viszont igen.Fennmaradt festményein preciz alapossággal ábrázolja az épületeket,a táj egyéb elemeit.Kivétel ez alól az ember figurája.Talán nem véletlen.Némileg enyhitő körülmény számára gyógyszerfüggősége,melyek nemcsak hangulatjavitó szerepet töltöttek be életében.Saját személyét túlmisztifikálta,s okkult ismereteket is felhasznált céljaiért.Valóban kiváló szónok volt,hipnotikus ereje tömegeket vonzott.A történelem azonban nem ezért fog rá emlékezni.
2011. febr. 4. 14:37
 44/49 anonim ***** válasza:
57%

Kedves kerdezo!

Asszem nem imadnad annyira,ha a te csaladodat kuldtek volna gazkamraba!

Hitler egy megaloman,pszichopata volt!Nem normalis a vilag basszus...!!!A vegen meg ideal lesz belole!Az ember semmit nem tanult a multbol...:(Szomoru!Nagyon szomoru!

2011. febr. 4. 23:42
 45/49 anonim válasza:
53%
mittudom én pszihopata állat volt: By Anita
2011. febr. 9. 10:15
 46/49 anonim ***** válasza:
50%
Hitler gyava volt. Nem merte vallalni a tetteiert a felelosseget. Folfele nyalt, lefele rugott. A meg nem tamadasi szerzodeseit meg nem tartotta be. Jellemtelen alak, bizonyitatlan hamis theoriaval.
2011. febr. 24. 08:30
 47/49 anonim válasza:
48%
az én véleményem az hogy egy gusztustanal elmebeteg ember volt
2011. aug. 1. 11:09
 48/49 anonim ***** válasza:
jellemtelen usztustalan semmihez sem értő téves eszmékkel stb mondja az akinek csak annyit tanítottak az vh ból hogy náci rosz zsidó jó ANNYIT NEM TUD AZ EMBER A KÖRÜLÖTTE LÉVŐ VILÁGRÓL MINT A VILÁGEGYETEMRŐL pedig csak akarni kéne de túl lusták vagyunk mindent kideríteni hogy ki írányít ki "jó" ki "rossz" igazából pont leszarjuk csak élni akarunk tudni nem
2012. ápr. 15. 01:02
 49/49 anonim ***** válasza:
50%
Nagyon jó ember volt!
2012. jún. 11. 14:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!