Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi az őszinte véleményetek...

Mi az őszinte véleményetek Adolf Hitlerről?

Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 19:13
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Miért lenne szomorú??? Én sem szólom le azokat akik gyűlölik. Ott voltam történelemórákon, ha ezzel jönnétek.Tudom miket csinált, de valamit valamiért! Bár hatalomra jutott volna ...
2011. jan. 28. 20:38
 12/49 anonim ***** válasza:
53%
Számomra nincs miért undorodni tőle, vagy utálni. Kiemelkedő államférfi volt annyi bizonyos, de ráment az egészsége a Német népért folytatott harcra.
2011. jan. 28. 20:58
 13/49 anonim ***** válasza:
59%

"Szörnyű,kártékony.Kár volt megszületni neki."

Ha szerinted Hitler kártékony, mint mondanál Orbánra?

2011. jan. 28. 21:00
 14/49 anonim válasza:
59%
A világ talán legaljasabb élőlénye, akinek valóban kár volt megszületni. Működéséhez azonban szüksége volt tudatlan, manipulálható, gonosz együttműködőkre.
2011. jan. 28. 21:12
 15/49 anonim ***** válasza:
64%

Hitler egyszerűen egy gátlástalan bűnöző volt, aki mindössze a zavarosban halászott és főként az ellenfeleinek és a nyugati hatalmak ostoba, korlátolt politikusainak a hibáiból élt. Szónoknak valóban tehetséges volt, de hadvezérként már csapnivalónak bizonyult. A politikája főképp rögtönzésekre épült, nem létezett semmiféle "zseniális stratégiája" a "világuralom" megszerzésére.

Idővel kezdte magát tévedhetetlennek hinni, ez is okozta aztán a bukását. A háború Hitler és a náci rezsim legocsmányabb arcát hozta a felszínre, amely háború végül Németországot és a közép-európai németséget is rettenetes pusztulásba juttatta. Nincs Hitlerben semmi olyan, amiért csodálni kellene.

2011. jan. 28. 21:46
 16/49 anonim ***** válasza:
72%
Valaki mondja már meg, miért volt olyan végtelenül zseniális szónok Hitler, akinek a pártjának a legjobb választási eredménye 38% volt. Ennél az elmúlt 12 év bármelyik magyar miniszterelnök-jelöltje többet ért el.
2011. jan. 28. 22:00
 17/49 anonim ***** válasza:
77%
Hogy a kérdezőnek is válaszoljak: sok mindent gondolok Hitlerről, de ha nagyon röviden akarnék válaszolni, azt mondanám, hogy Hitler a világtörténelem legtúlmisztifikáltabb és legtúlértékeltebb figurája.
2011. jan. 28. 22:02
 18/49 anonim ***** válasza:
78%

ma 20:21

Így van. És az oktatási rendszer óriási hibája, hogy nem tanítják meg részletesen, hogyan került Hitler hatalomra. Mert ha ezt normálisan megtaníták, akkor nem fertőzné meg annyi fiatalt a Hitler-mítosz.

2011. jan. 28. 22:03
 19/49 anonim ***** válasza:
52%
majdnem olyan jó szónok mint orbán, el tudja hitetni a néppel, hogy az ő pártja a megváltó :)
2011. jan. 28. 23:08
 20/49 anonim válasza:
52%

22:03

ezzel nem értek egyet, én történelem órákon ott voltam, és néhány könyvet is elolvastam ezzel a témával kapcsolatban, és mégis úgy gondolom, hogy volt némi sütnivalója.... értem hogy voltak eléggé simlis dolgai mint pl. a sörpuccs de szerintem az azért jelent valamit hogy hogy kb. 6 év alatt úgy gatyába rázta Németországot, hogy pl. a Szovjetuniót is legyőzhette volna, ha Nagy-Britanniát és az USA-t nem számítjuk

2011. jan. 28. 23:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!