A nyugdíjak várható korrekciójával, a gyógyszerár támogatásának és a segélyek megvonásával a költségvetést terhelő kiadások csökkenése várható. Viszont az eltartók terhei nőnek!!!
Vagy szabaduljunk meg az idősektől, betegektől, rokkantaktól???
vicces, hogy engem nevezel egyszerűnek mikor te vagy az aki egy kanyi érvet sem mutatott fel, ergó, szerintem nézz tükörbe!
2011. jan. 20. 10:32
12/18 A kérdező kommentje:
Kérdésem valóban provokatív.
Szándékosan.
Velem egy háztartásban élők kora: 78, 81, 82 év. A két "fiatalabbik" beteges, sok törődést igényelnek, az idősb viszonylag jól tartja magát. Ebben "segít" huszonnégy éve rokkant feleségem.
Miért NE lennék provokatív???
2011. jan. 20. 10:37
13/18 anonim válasza:
"A válasz megírásának időpontja: ma 10:32"
A te hozzászólásaidhoz képest az enyém semmivel sem kevesebb.
2011. jan. 20. 15:52
14/18 anonim válasza:
és még mindig semmi érv, csak vagdalkozás, ennyit érsz, trollkodni tudsz csak.
2011. jan. 20. 17:34
15/18 anonim válasza:
A segélyeket tényleg nem ártana megvonni.Aki nem akar dolgozni,az ne is kapjon semmit.Felháborító,hogy tőlem levonnak ezen emberek javára havonta közel százezer forintot,miközben én megdolgozok érte.És itt nem az a lényeg,hogy én mennyit keresek,mert gondolom már mindenki azt számolgatja(magyar ember mit csinálna),hanem hogy én megérdemlem,a kuncsorgók meg nem.Még azt sem fogadják el sokszor ha lehetőséget kapnak.A segély egyszerűbb.A nyugdíjasok,a gyógyszerárak pontos menetét meg legalább várjuk még meg az Istenért!Ne mindjárt ítélkezzünk.
2011. jan. 21. 00:52
16/18 anonim válasza:
érdekes, hogy egyszer a segélyek megvonását követelitek, másszor meg a segélyeket követelitek!
"Miért NE lennék provokatív???"
ne legyél! már meg ne haragudj de ez a te egyéni szoc. problémád!
2011. jan. 21. 03:55
17/18 A kérdező kommentje:
Sverdans!
Tőled semmit sem követelek.
Mástól sem követelek!
Téged sajnállak!!!
Az én problémámhoz hasonlóval sokan küzdenek még ebben az országban.
Sajnállak, amiért a kérdésemre "IGEN" a válaszod.
2011. jan. 21. 08:47
18/18 anonim válasza:
nem az öregektől vagy a rokkantaktól kell megvonni a nyugdíjad. a kissebségtől kéne megvonni a segélyt és munkát adni nekik. ha nem lenne segély higgyétek el hogy ők is dolgoznának csak most ki9 van nyalva a seggük. ennyi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!