Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Pusztuljon a férgese?

Hetényi kérdése:

Pusztuljon a férgese?

Figyelt kérdés

A nyugdíjak várható korrekciójával, a gyógyszerár támogatásának és a segélyek megvonásával a költségvetést terhelő kiadások csökkenése várható. Viszont az eltartók terhei nőnek!!!

Vagy szabaduljunk meg az idősektől, betegektől, rokkantaktól???

2011. jan. 20. 08:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
70%

1. Nem "MI" szabadulunk meg tőlük, semmit se tehetünk se pro, se kontra az intézkedésekkel kapcsolatban. Tudod, kétharmad, és a többi.

2. A Zorbánnak erre van felhatalmazása a néptől. Nézz bele pár fórumba... és tényleg! Ezt várták a szavazói, hogy megszünteti az ingyenélést, a munka nélkül lébecolást, megvolt a beígért adócsökkentés, stb. Igaz, nem úgy, ahogy elképzelték, de már mindegy.

3. Eddig ezt a szintet hitelekből fedezte az előző kormány, ők nem vesznek igénybe hitelt, valahogy csökkenteni kell a kieséseket. + most kezdik törleszteni a hiteleket, kamattal együtt. Várható volt, hogy mese a "nem lesz megszorítás".

Eddig sem volt titok, hogy nem a szegény, leszakadó néprétegeknek fognak kedvezni.

Egyébként igen, burkoltan erről van szó, hogy ha kihullik a rendszerből, akinek eddig fizetni kellett a nyugdíjat, és a gyógyszertámogatást is, meg igénybe vette a legdrágább egészségügyi ellátásokat, akkor spórolnak. Ha kiszórják az álrokkantakat, és fele ennyit kell nekik fizetni segélyként, mint most, akkor is spórolnak.

Az a vicces, hogy a szavazás olyan, mint egy hatalmas tekegolyó: elindítják, gurul, és már csak nézni lehet, hogy mit és mennyit fog tarolni.

Köszönhető annak, hogy nincs még egy olyan ostoba ország, ahol a választások azt jelentik, négy évig a kormány azt csinál, amit akar, következmények nélkül, függetlenül a kampánytól, és semmit se lehet csinálni.

Régen voltam iskolás, de úgy tudtam, a demokrácia nem ezt jelenti.

Ez egy olyan hungarikum, ami soha nem fog megváltozni, mert a Zembereknek ez kell.

Akkor tessék megtanulni élvezni!

(Ez még nekem sem jött össze, de igyekszem. Komolyan. Éljen Viktor! Éljen a Párt! Csak a Fidesz!)

2011. jan. 20. 09:00
 2/18 anonim ***** válasza:
74%
és a szegényektől. Végülis lehet, hogy mégis csak amolyan früher a mi pici OV-nk?
2011. jan. 20. 09:01
 3/18 anonim ***** válasza:
77%

első válaszoló:

a vicces az, hogy az emberek a szegények és rokkantak stb mint mindig könnyebben vennék a sok megszorítást, ha mellette a gazdagabbnak meg nem osztogatnának. Ez a főgond.

miért a plusz 50-100-500 stb ezer Ft plusz annak aki amúgy is jól él, ha egyszer kell a pénz? Van itt pénz dögivel, nem a hitelre megy, hanem a zsebekbe.

2011. jan. 20. 09:03
 4/18 anonim ***** válasza:
70%

Mint a viccben:

Járni jár, csak nem jut!

2011. jan. 20. 09:03
 5/18 anonim ***** válasza:
36%

Srácok! Elhiszem, hogy jó buli ez a szervezett lejáratósdi mindenféle fórumon, meg nagyon király dolog napi 20 kérdésben uszítgatni, de a szadesz már eltűnt, most már a "netkommandója" is szétszéledhetne. Tudom, hogy sok munka volt megszervezni mindent, meg felosztani a fórumokat, hogy ki hol uszít, de most már egy kicsit sok belőletek.

Nem szeretem sem a Fideszt, sem Orbánt, de a sok provokatív és feltűnően hasonló stílusú kérdés miatt már néha az jut eszembe, hogy megvédem őket, pedig távol áll tőlem.

2011. jan. 20. 09:09
 6/18 anonim ***** válasza:
58%
Így van! Meg azoktól is, akik önhibájukon kívül elveszítik a munkájukat! Szép, új világ... Csak akkor van szerencséd, ha nem magyar vagy (hanem nyóckerbű gyüssz), mert akkor agyba-főbe támogatnak cserébe semmit se kell tenned, csak lopni, amennyit jólesik... Büntetés nem jár érte, mert hát a mélyszegénység...
2011. jan. 20. 09:37
 7/18 anonim ***** válasza:
66%
09:37 Ahogy KAP mondta: ő nem vonná meg a 13. havi nyugdíjat - csak tárgyhóban kézbesítené :) Muszáj volt leírnom, mert ezt máshogy tényleg nem lehet elviselni! Már várom, mikor jelenik meg Pusztai Erzsébet az 1 db gyerekével, és tiltják be megint az abortuszt. Éljen a Ratkó korszak... Végülis biztosan nem bűnöző lesz majd azokból a szerencsétlen nyomorultakból, akiket senki se akart... Ja, meg gyermektelenségi adó... Nem a náci Németországban volt ilyen?
2011. jan. 20. 09:43
 8/18 anonim ***** válasza:
67%

9.09. Te nem ebben az országban élsz? Vagy a jómódúak közé tartozol?

Aki nem tartozik a magas jövedelműek közé,az pártszimpátiától füöggetlenül is panaszkodik,elkeseredett vagy csak felháborítja,ami ebben az országban megy. A saját sorsa és a körülményei befolyásolják a véleményét. De nem uszít! Ez a Fidesz szokása.

2011. jan. 20. 09:53
 9/18 anonim ***** válasza:
71%
Gyermektelenségi adó a Rákosi-korszakban volt!
2011. jan. 20. 09:54
 10/18 anonim ***** válasza:
46%

"Nem szeretem sem a Fideszt, sem Orbánt, de a sok provokatív és feltűnően hasonló stílusú kérdés miatt már néha az jut eszembe, hogy megvédem őket, pedig távol áll tőlem."

Szerintem ez az egész politika rovat kezd átmenni divatba.Nézd meg ezt a Kamumailt olyan egyszerű gondolkodású.Vagy csak ilyen topa embereket látni itt vagy 15-16 éves suttyókat akikről meg inkább nem mondok semmit.

Ami itt megy az nem politizálás,csak ész nélküli vagdalkozás.

Néha én is védem a kormányt,mert indokolatlanul is,de a hülyéje azt hiszi az ő hatásköre.Pedig nem vagyok pártszimpatizáns.

2011. jan. 20. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!