Akik ócsárolják most a Fideszt, azok az emberek, akik rájuk szavaztak?
nektek mindegyik fideszes! pont h az ipsos NEM fideszes idióták! -.-
"Lehet fantáziálni vég nélkül a "kiábrándult fideszesek" tömegéről"
Pedig vannak hidd el, sőt vannak kiábrándult MSZP-sek és Jobbikosok és LMP-sek, sőt pártjukat vesztett MDF-SZDSZ szavazók is!
tegnap 22:02
Nyilván fideszes a Szonda, ezért tőlük rendeli a Népszabi - kb. 15 éve folyamatosan - a közvéleménykutatásokat :)))
23:11
"Pedig vannak hidd el"
Én elhiszem, hogy vannak. Biztos van vagy húsz. Vagy ötszáz, netán háromezer. Ebben a 10 millió lakosú országban.
Sajnos rajuk szavaztam. - de almomban sem remeltem hogy megleswz a 2/3-ad.
Ha tudtam volna akkor tuti nem. - ki is hasznaljak a mocskok. Olyan nagy kart okoznak hogy 50 ev is keves lesz a helyreallitasra... - mivel nem lesz tobbet 2/3-ad soha. - ja, es nem vagyok mocskos komcsi sem! :p
Tényleg nem értem, miért szidjátok ennyire a Fideszt... Jó, lehet, hogy hoztak olyan döntéseket, ami nem mindenkienk tetszik, de könyörgöm, mondjatok egy olyan döntést az elmúlt 20 évből, amellyel mindenki elégedett volt! És ha lop is a Fidesz (bár kétlem, hogy annyit, mint az MSZP) legalább nem olyan nyíltan, mint az MSZP. Öszödi beszéd. Emlékeztek még?
A Médiatörvény felfújása is tök felesleges. Nincs benne semmi rossz. Talán a bizottságnak nem kéne színtiszta narancsból állnia. Ennyi.
Az adórendszer: oké, pár ember szív, de kapnak bérkiegészítést, viszont 10 perc, plusz posta, és az adó letudva. Nincs ok pánikolni.
Az MSZP-sek gyorsan próbálják menteni a menthetőt. De gy olyan pártnak, mint ők, elvből nem hiszek az elmúlt 8 éve után. Tény, hogy 2002-ben sokkal jobban állt ez az ország, mint 2010-ben... És erről nem a Fidesz tehetett. Igenis megérdemlik a 2/3-ot, remélem jól kihasználják, és megpróbálják visszahozni az országot a szarból. Majd meglátjuk 4 év múlva. De én bizakodok.
Szívemből szóltál, utolsó! Én egyelőre kivárok. Majd ha 4 év múlva semmivel sem leszünk előrébb, akkor szitkozódom, egyelőre nem érzem, hogy lenne mire fel. :) Mindenkinek lehetnek rossz döntései, aki úgy érzi, tud jobbat alkotni, az menjen be a Parlamentbe okoskodni. Vagy szólaljon fel a megfelelő fórumokon.
Én csak mosolygok igazából, mert azt látom, az emberek mentalitása olyan, hogy tök mindegy ki vezeti az országot, azt szidni kell. Mindegy, ha Á-t monda akkor azért, ha B-t akkor meg azért. Ja és persze képtelenek hosszú távon gondolkozni, mindig csak az a fontos ami ma van, még akkor is, ha az ami ma jó, abból holnap hátrány lesz.
Amúgy nem röhejes? Először bírálta az EU az országot a bankadó miatt, most meg az egységes európai bankadó tervén gondolkoznak. :D Máshol is van média törvény, akkor azon országok ellen is fellépnek? Ez külügy? Érdekes. Bezzeg a Fico válaszlépésére azt mondta a Nagy EU, intézze el egymás között a két ország. Fico ezt megtehette az EU-ban? Ebbe a levesbe miért nem akart beleköpni senki? Nevetséges. Meg itt van ez a nyugdíj is, az emberek nagy része azt sem tudja merre hány méter, csak acsarkodnak, hiszen valami megváltozik. Engem már ejtett pofára biztosító, fizettem 15 éven keresztül, majd mikor a kifizetésre került sok, széttárták a kezüket, mondván, hogy sajnálják, nem tudják kifizetni az ígért 3 milliót, mert bebukták a tőzsdén. És kitörölhettem a popómat 900 ezer forinttal, 15 év után. Nos, ezt a nyugdíjammal köszi, ne játsszák el, vagy akkor inkább bukja el az állam, mint magánérdekek...
Az elmúlt 8 évből mi volt a hasznom? Hmmm. Gondolkodom, de nem jut eszembe semmi. :( LMP? Jobbik? Komolytalan számomra.
Ééééééés akkor most lehet szidni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!