Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Akik ócsárolják most a Fideszt...

Akik ócsárolják most a Fideszt, azok az emberek, akik rájuk szavaztak?

Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 11:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
10%

nektek mindegyik fideszes! pont h az ipsos NEM fideszes idióták! -.-

"Lehet fantáziálni vég nélkül a "kiábrándult fideszesek" tömegéről"

Pedig vannak hidd el, sőt vannak kiábrándult MSZP-sek és Jobbikosok és LMP-sek, sőt pártjukat vesztett MDF-SZDSZ szavazók is!

2011. jan. 19. 23:11
 12/20 anonim ***** válasza:

tegnap 22:02

Nyilván fideszes a Szonda, ezért tőlük rendeli a Népszabi - kb. 15 éve folyamatosan - a közvéleménykutatásokat :)))

2011. jan. 20. 00:51
 13/20 anonim ***** válasza:

23:11

"Pedig vannak hidd el"

Én elhiszem, hogy vannak. Biztos van vagy húsz. Vagy ötszáz, netán háromezer. Ebben a 10 millió lakosú országban.

2011. jan. 20. 00:52
 14/20 anonim válasza:

Sajnos rajuk szavaztam. - de almomban sem remeltem hogy megleswz a 2/3-ad.

Ha tudtam volna akkor tuti nem. - ki is hasznaljak a mocskok. Olyan nagy kart okoznak hogy 50 ev is keves lesz a helyreallitasra... - mivel nem lesz tobbet 2/3-ad soha. - ja, es nem vagyok mocskos komcsi sem! :p

2011. jan. 23. 04:09
 15/20 anonim válasza:
47%
Nem szavaznék soha a Fideszre,ők még jobban rabolnak mind az elődje.Aki bízik bennük,azokat meg kérdezem 1év múlva,de nem a gazdagabb rétegből.
2011. jan. 23. 04:18
 16/20 anonim válasza:
100%
Az utolsót aztán végkép nem értem. Mióta van egy szavazója is a Fidesznek a leggazdagabb a rétegből? Tehát nem értem a nem létezőket nem kérdezed. Mindenki tudja a neoliberális, azaz kőkemény kapitalista politikát folytató MSZP-re szavaznak a gazdagok már 94 óta. És nem a keresztényszociális Fidesz-re, és főleg nem egy KDNP koalícióra.
2011. jan. 23. 08:29
 17/20 anonim ***** válasza:
73%

Tényleg nem értem, miért szidjátok ennyire a Fideszt... Jó, lehet, hogy hoztak olyan döntéseket, ami nem mindenkienk tetszik, de könyörgöm, mondjatok egy olyan döntést az elmúlt 20 évből, amellyel mindenki elégedett volt! És ha lop is a Fidesz (bár kétlem, hogy annyit, mint az MSZP) legalább nem olyan nyíltan, mint az MSZP. Öszödi beszéd. Emlékeztek még?

A Médiatörvény felfújása is tök felesleges. Nincs benne semmi rossz. Talán a bizottságnak nem kéne színtiszta narancsból állnia. Ennyi.

Az adórendszer: oké, pár ember szív, de kapnak bérkiegészítést, viszont 10 perc, plusz posta, és az adó letudva. Nincs ok pánikolni.

Az MSZP-sek gyorsan próbálják menteni a menthetőt. De gy olyan pártnak, mint ők, elvből nem hiszek az elmúlt 8 éve után. Tény, hogy 2002-ben sokkal jobban állt ez az ország, mint 2010-ben... És erről nem a Fidesz tehetett. Igenis megérdemlik a 2/3-ot, remélem jól kihasználják, és megpróbálják visszahozni az országot a szarból. Majd meglátjuk 4 év múlva. De én bizakodok.

2011. jan. 23. 20:12
 18/20 A kérdező kommentje:

Szívemből szóltál, utolsó! Én egyelőre kivárok. Majd ha 4 év múlva semmivel sem leszünk előrébb, akkor szitkozódom, egyelőre nem érzem, hogy lenne mire fel. :) Mindenkinek lehetnek rossz döntései, aki úgy érzi, tud jobbat alkotni, az menjen be a Parlamentbe okoskodni. Vagy szólaljon fel a megfelelő fórumokon.

Én csak mosolygok igazából, mert azt látom, az emberek mentalitása olyan, hogy tök mindegy ki vezeti az országot, azt szidni kell. Mindegy, ha Á-t monda akkor azért, ha B-t akkor meg azért. Ja és persze képtelenek hosszú távon gondolkozni, mindig csak az a fontos ami ma van, még akkor is, ha az ami ma jó, abból holnap hátrány lesz.

Amúgy nem röhejes? Először bírálta az EU az országot a bankadó miatt, most meg az egységes európai bankadó tervén gondolkoznak. :D Máshol is van média törvény, akkor azon országok ellen is fellépnek? Ez külügy? Érdekes. Bezzeg a Fico válaszlépésére azt mondta a Nagy EU, intézze el egymás között a két ország. Fico ezt megtehette az EU-ban? Ebbe a levesbe miért nem akart beleköpni senki? Nevetséges. Meg itt van ez a nyugdíj is, az emberek nagy része azt sem tudja merre hány méter, csak acsarkodnak, hiszen valami megváltozik. Engem már ejtett pofára biztosító, fizettem 15 éven keresztül, majd mikor a kifizetésre került sok, széttárták a kezüket, mondván, hogy sajnálják, nem tudják kifizetni az ígért 3 milliót, mert bebukták a tőzsdén. És kitörölhettem a popómat 900 ezer forinttal, 15 év után. Nos, ezt a nyugdíjammal köszi, ne játsszák el, vagy akkor inkább bukja el az állam, mint magánérdekek...

Az elmúlt 8 évből mi volt a hasznom? Hmmm. Gondolkodom, de nem jut eszembe semmi. :( LMP? Jobbik? Komolytalan számomra.

Ééééééés akkor most lehet szidni. :)

2011. jan. 25. 13:14
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát azért én nem teljesen értek egyet az utolsó hozzászólóval (nem azzal aki a kérdést feltette). Nem olyan feltűnően lopnak? Akkor az emberektől miért vették el a magánnyugdíjat? Azért hogy kifizessék az államadósságot. Az odáig ok. De nem mi akartuk hogy felvegyék azt a k*rva kölcsönt, ne velünk fizettessék ki. Vonjanak a saját milliós fizetésükből, ne a három műszakban dolgozó családapa és családanya megtakarításából. Amúgy meg nőtt az államadósság. Erről ennyit. Amúgy én nem mentem el szavazni, mert tudtam hogy hazudnak...
2011. júl. 26. 18:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem. Én se szavaztam a Fityeszre, nem is fogok soha. Azért szidom, mert kb. ugyanaz mint az emeszpé volt, azzal a kis különbséggel, hogy a Fityesznek legalább a rezsicsökkentés eszébe jutott.
2013. ápr. 17. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!