Pro Patria kérdése:
A jelenlegi kormány minimalizálta a képviselők fizetését?
Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 21:43
3/11 anonim válasza:
Te csökkentenéd a saját fizetésedet? :)
4/11 A kérdező kommentje:
Mármint úgy értem, hogy lecsökkentette minimálisra.
2011. jan. 12. 22:05
5/11 anonim válasza:
Nem. Megemelték. Legalábbis a TV-ben pár hónapja ezt mondták. Ha jól emlékszem 11 %-al,de ez nem biztos.
6/11 anonim válasza:
Én nemrég valami 30-40% os emelésről hallottam, természetesen nem a fizetésükön, hanem összesen. Mondjuk az előttem író 11%-a és a többit természetbeni juttatásban kapják plusz a magas jövedelműek adócsökkentése. Ha ez igaz akkor majdnem meg másfélszerezték a jövedelmük.
8/11 EG0 válasza:
Dehogy minimalizálta. Akkor kénytelenek lennének rendes munkát keresni.
Úgyis keresnek pár gyárba betanított gombnyomogatót, csak ott egyelőre rosszabbul fizetnek ugyanezért a munkáért.
9/11 doboszoli válasza:
Állítólag majd kisebb parlamentet terveznek.Meg nyárra havat.
Hasonlóképpen, mint a miniszterek számának csökkentését, ami meg is történt, csupán az államtitkárok száma emelkedett jelentősen. Tehát nem sz@rtunk a kútba, csak a rovására, és utána kézzel belelöktük.
De hát a felhatalmazás, az felhatalmazás.
10/11 anonim válasza:
Ilyet soha nem fog csinálni. Miért csökkentené a saját fizetését?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!