Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire szavaznátok, ha most...

Kire szavaznátok, ha most lennének az országgyűlési választások?

Figyelt kérdés
Ha nem nagy kérés írjátok le, hogy mivel foglalkoztok.
2010. dec. 10. 15:45
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim válasza:
26%
08:40: ...valamikor egy ország voltunk... s remélem még leszünk.
2010. dec. 16. 19:43
 62/65 anonim ***** válasza:
26%
Én nem foglalkozom a múltal, mert azzal maximum a seggem törölhetem ki. Voltunk egy ország, de valószínűleg nem leszünk soha többet. El kell fogadni. Szomorú dolog, de ez van. A véleményem fenntartom, lehet magyar, magyar földön, de amíg én viselem a következményeket, nem ő, addig ne szavazhasson. Béke
2010. dec. 17. 07:52
 63/65 anonim ***** válasza:
74%

"A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 18:40

Nemrég egy nemzetközi környezetvédelmi projekt gyűlésén, német résztvevők kérdezgették, hogy mi is a pontos helyzet Magyarországon, mert szerintük nem jó ez a nagy fejlődés. Közben kisült, félnek, mert jön az új rivális Európába."

2 kérdésem van :

1, hol látnak a németek nagy fejlődést ? Nálunk ??? Ja... és ezt mind 6 hónap után a Fityesztől? Vissza-fejlődést akartál írni nemde?

2, ki az aki a németeknek riválisa? Mi Magyarok?

De megerősödtünk az elmúlt 6 hónap alatt bakker észre sem vettem, jó, hogy szóltál.

Mint írtam már nem szabadna pártokra szétszedni az országot, EGYÜTT kellene ÉRTE dolgozni nem azzal foglalkozni ki mit csinál(t)!

Minden pártból 5 ember lehetne a parlamentben és a létminimum 3x-ánál NEM kereshetne többet egyik sem. Mással nem foglalkozhatna , tehát még a saját cég is kizárt lenne ! Nem lehetne, hogy 89 helyen van ilyen-olyan bizottsági tagsága ahonnan millákat szed még össze. Persze, hogy nem az ország ügyeivel foglalkozik hanem , hogy legyen elég zsebe amit megtömhet. Ezeket a bizottságokat vagy megszüntetném vagy szintén alárendelném egy ilyen max 5 fős bizottságnak akik alá tartozna az össze ilyen tevékenység. A fizetést itt is az előbb leírtak szerint kapnának.

Hogy a létminimum 3x-osa kevés? Aki csak az alapból él vagy még annyiból se? Találnánk annyi tanult szakembert az országban aki akar is tenni az országért és ezt amit írtam véghez lehetne vinni. Biztos lenne olyan aki a hazájáért beválalná ennyi fizetésért. Persze ha beindulna a szekere az országnak az Ő fizetésük is emelkedne de addig érjék be ennyivel.

A 3x létminimumnyi bérezés az állami szférában egyébként tuttommal Svédországban "divat" .

2010. dec. 17. 11:25
 64/65 anonim ***** válasza:
74%

Utolsó kettő. jó amit írtatok.:)

Különben abszolut hülye vagyok a politikához, de nálam választásnál az az alap dolog, hogy megfigyelem hogy hogyan viszonyulnak az egyes pártok tagjai egymáshoz, más pártokhoz és bizonyos társadalmi csoportokhoz továbbá a környező országokhoz. Ha valamelyik agresszív, vagy bármi jelét észlelem hatalmi törekvésnek, akkor bármilyen programot ígér, nálam nem üti meg a szintet, mert az dönti el, hogy hogyan vezeti majd az országot, hogy a tagjainak többsége milyen embrileg. Nem mondok neveket, de ugye ismerünk gyűlöletpárti szerveződést, egyes pártok tagjai úgy viselkednek a másik tagjaival szemben, mint az éretlen diákok stb. Ezt lehetne sokáig ragozni...

2010. dec. 17. 13:25
 65/65 anonim ***** válasza:

Jobbik

/Kormánytisztviselő/

2010. dec. 20. 15:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!