Kire szavaznátok, ha most lennének az országgyűlési választások?
ma 09:57
Nem rólad beszéltem, hanem a nagy átlagról.
Persze megértem, ha jobbikos aggyal nehéz megérteni, hogy folyamatok is vannak, átlagértékek is vannak, tendenciák is vannak, és nemcsak egyéni élmények :))))
Jobbik!
Rokkantnyugdijas,valoban beteg!
Melos.
Szerintem, aki még bízik a Fideszben vagy az MSZP-ben, az vagy tájékozatlan, vagy buta, vagy nekik dolgozik...
Mondjuk első országgyűlési választásomkor MSZP-s színekben indult polgármesterünkre szavaztam, de nem az MSZP miatt, hanem azért, mert ismerte a kerületet, mint a tenyerét, jól dolgozott, és meg voltam elégedve a munkájával, sokat köszönhet neki a kerület és az itt lakók, az idei választáson már nem MSZP-s, hanem független színekben indult, csak kevéssel vesztett (kár), sajnos már megöregedett, de szívesen emlékszem rá, egy olyan Fideszes került a helyére, aki még normálisan beszélni se tud (hallottam élőben...), és bár van múzeumunk és publikus írás a kerületről, beszédében ormótlan marhaságokat állít a kerületről, amit ráadásul csak felolvas, nem is magától mondja...
Az előző polgármesternél nem is érdekelt, melyik párt színeiben indult. Sokáig vezette a kerületet, többször választották újra, amióta indult, egyedül most vesztett, de most már nyugdíjas.
19:15
"Szerintem, aki még bízik a Fideszben vagy az MSZP-ben, az vagy tájékozatlan, vagy buta, vagy nekik dolgozik."
Tehát van mondjuk az októberi választás alapján 80% buta/tájékozatlan emeszpés és fideszes, meg 10% okos jobbiknyik.
Csak akkor tudnám, hogy miért a jobbikosok írnak a legtöbb helyesírási hibával, miért ők azok, akik alapvető történelmi, közgazdasági, politológiai tényekkel és fogalmakkal nincsenek tisztában, és miért az ő újságaik a legalpáribbak és legszínvonaltalanabbak. Ők az ország krémje? Én ebben nem vagyok annyira biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!