A fidesznek volt programja vagy nem volt a 2010es választásoknál?
"felfigyeltem arra a tényre, hogy 7 hónap után máris csódákat vár mindenki"
Nem mindenki, hanem az a 20%-nyi emeszpés, akik reggeltől estik nyomatják ezt a "nemleszkolbászbólakerítés" dumát.
"csak felfigyeltem arra a tényre, hogy 7 hónap után máris csódákat vár mindenki"
nem csodákat várunk, nem abban, hogy minden hirtelen jobb lesz (bár sokan komolyan elhitték ezt, és ezért szavaztak a narancsra), hanem abban reménykedtünk, hogy ROSSZABB nem lesz sokkal. Úgy néz ki tévedtünk.
Nem az a gondunk, hogy még nem hozták el a Kánaánt, hanem hogy szemmel láthatóan egyre távolabb visznek tőle.
a gondolatmenetedben csak annyi hiba van, hogy azokat a hiteleket amit az elmult 8 évben felvettünk, azaz felvettek a szocik, azokat majd most kell elkezdeni visszafizetni, és ennél a pontnál elég komolyan meg van kötve a fidesz keze. nemgondolod?
ameddig adosságszolgálatra megy el az ország vagyona és eredményei, addig itt nem lesz kánaán. (lesd meg hogy a szocik mire alapozták az első 3 évük nagy a jólét programját, javaslom nézd meg az azt megelőző évek adósságállományát)
a szicik mire vették fel a hiteleket? hova kerületek azok? mit mondotok ilyenkor? hát a néphez került. hát kérlek, akkor a népenek kell fizetni! nem is tehetne mást a fidesz. persze vannak probálkozások, hogy a szociktol visszavegyék, de sajnos a törvények, meg az alkotmány őket védik. nagy probléma, hogy ma a költségvetésbe bekerülő dijtételek, ugymond nincs cimkézve, ezáltal azonnal elveszik, nem lehet nyomonkövetni. valszeg ezt kihasználva, rendesen lenyultak minket.
Nekünk mint a rendes adófizető honpolgároknak olyan népszavazási kezdeményezéseket kell előterjeszti, hogy ilyenek ne történhessenek meg ismét. Nem hangulatkeltő szarrrágásokhoz kéne aszisztálni. szerintem...
"A gonosz szocik felvették a hiteleket."
Ez teljes mértékben így van! És nem tök jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!