Hogyha csatlakozok a Jobbik IT-hez, az milyen ˝jogosultságokkal˝ jár?
Nem nagyon találtam online anyagot,hogy valójában mi is lesz hogyha csatlakozok,a legújabb fejleményekről tudni fogok,vagy hogy is megy ez?
Egyáltalán hogy lehet?
Előre kösz.
Szebb Jövőt!
Én a Kom-E. megyei IT szerbezővel, és a tatabányai ITnek az elnökével, nagyon jó barátságban vagyok. Szoktam az ITvel programokra járni. Voltunk Parlamentben, túrázni járunk, szórakozóhelyekre. Ha csatlakozni akarsz, javaslom keresd meg a helyi elnököt, alelnököt, és nála jelentkezz és a következő taggyűlésen mesélned kell magadról, 2 fényképet vinned, egy önéletrajzot, és ki kell töltened egy papírt. Majd megszavazza (ált. egyszerű többséggel), hogy fel e vegyenek. Remélem segítettem. Adjon az Isten!
Szerintem keresd fel a hozzád legközelebb eső Jobbik irodát, ott mondd el a szándékodat, és ők elirányítanak majd az illetékeshez, de szerintem nem az ifjúsági tagozatba érdemesebb belépni, hanem területi tagnak. Akkor ott lehetsz a gyűléseken, szavazhatsz, és a javaslataidat is meghallgatják.
Szebb jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!