Hogy fogunk 30000ft-ból megélni?
Figyelt kérdés
Mert ugye a fidesz átkönyveli a 42éves nyugdíjbefizetésemet,amit a vállalat befizet utánam 20% azt már adóvá nyilvánították.2010. nov. 28. 20:30
11/13 anonim válasza:
" A mostani Fidesz lépés azért történt,hogy tudják miből fedezni a gazdagok adócsökkentését."
Ez így nem teljesen igaz! Elvileg államadósságtörlesztésre fordítják majd!
12/13 anonim válasza:
És az én nyugdíjamat ki a f@sz fogja fizetni? Ha így halad a gyerek születések aránya nem lesz ki dolgozzon amikor én nyugdíjas leszek, erre ez a f*sz kormány elveszi a megtakarításom, átkényszerít az abba az állapotba, ahol kileszek szolgáltatva annak, hogy hányan fognak dolgozni 40év mulva, ha nem baszogatták volna, meg megkaptam volna azt, amit befizettem. A BTK szerint már rács mögött lenne a helye a kormány minden tagjának.
13/13 A kérdező kommentje:
"Ha így halad a gyerek születések aránya nem lesz ki dolgozzon"Az a réteg amelyik most szaporodik az nem fog dolgozni.(eddig kisebbség)
2010. dec. 5. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!