Mikor lesz a magyar zászló narancssárga?
Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 17:21
31/41 anonim válasza:
Szerencsére olyan régen volt Magyarországon valódi diktatúra, hogy már senki nem tudja, hogy milyen az. Különben nem próbálna senki sem ezzel a "narancs diktatúrával" előhozakodni.
Ha diktatúra lenne, akkor ezt a szóösszefüggést le sem írhatnád. A helyzet nem meríti ki a diktatúra közjogi fogalmát.
Ellenben előbb utóbb bekerül a köztudatba, és az ország nemzetközi megítélését tovább rontja majd, hogy vannak olyan polgárai, akik szerint ez "diktatúra".
33/41 anonim válasza:
"Mielőtt folytatnám a Jobbikkal miért zavar téged az hogy engem zavar a narancs diktatúra?"
Engem érdekel a folytatás.
34/41 anonim válasza:
Bár van olyan érzésem, hogy jobbikos vagy.
35/41 A kérdező kommentje:
Nem mintha mondtam volna hogy Jobbikos vagyok...
2010. nov. 28. 20:39
36/41 anonim válasza:
Narancs, fehér, zöld? :D
Én kinézem még ezt is belőlük. Aztán már nem Magyarország, hanem, Orbánország?
38/41 anonim válasza:
Neeem, nem címerrel, Orbán arcképpel. :D
39/41 anonim válasza:
Miután megetted a paprikáskrumplidat, most peidg menj szépen hannah montana-t nézni. szia!
40/41 anonim válasza:
" hannah montana-t nézn"
Valaki néz ilyen szart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!