Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Számotokra a mostani kormány...

Számotokra a mostani kormány kedvező intézkedéseket hoz? Elégedettek vagytok az eddigi munkájukkal vagy többet várnátok?

Figyelt kérdés
2010. nov. 23. 16:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%

teljes mértékben kedvező rám nézve az Izrael állammal kötött kölcsönös szerződés. a gázáremeléssel is teljesen egyetértek, akárcsak a járulékok emelésével. nyilván igazságosnak tartom az új adórendszert is és persze az oktatáspolitika is kiváló, egyszerűen fantasztikus, hogy 4 idegennyelven kell tanulni, és hogy emelt szinten kell érettségizni. emellett teljes mértékben egyetértek és elégedett vagyok azon kijelentésekkel is, hogy 2006. október 23-n békés tüntetés volt, és persze azt is elégedetten fogadtam, amikor Viktorunk cigánybűnözés kifejezésről mondott véleményt. emellett teljesen egyetértek, azzal is, hogy bárkit megfigyelhetnek, és konkrétan eltüntethetnek az útból, ha úgy tetszik. most már csak arra lennék kíváncsi, hogy hova rakták a poloskát, meg a kamerát a lakásban...

Adjon az Isten! Szebb diktatúrát!

2010. nov. 23. 19:25
 12/19 anonim ***** válasza:
85%
Ordas jár a kertek alatt
2010. nov. 23. 20:13
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
19.25: Na ilyen újságíróktól szeretnék én cikkeket, vagy bármit olvasni! Zseniális ez a kis szösszenet.
2010. nov. 23. 20:24
 14/19 anonim ***** válasza:
90%

1. Nem.

2/a. Nem.

2/b. Nem, erre számítottam, pont ezért hívtam fel a figyelmet ahol tudtam, hogy a 2/3 veszélyes. Én nem szavaztam rájuk (és az eddigiekre se).

2010. nov. 23. 20:58
 15/19 anonim válasza:
43%
Szerintem nem kedvezőbb, sőt!!!!!! Én elhatároztam, hogy ezek után egy kanyit sem vagyok hajlandó fizetni az államnak. Pénztár ide vagy oda. Sokkal jobban járok, ha feketén dolgozok okosan, és magam után fizetem a tb-t. Ha megtehetem havonta félreteszek x ezer forintot a nyugdíjas éveimre. Ha jól számolom 40 év alatt eleget félre tudok majd tenni.
2010. nov. 29. 13:05
 16/19 anonim ***** válasza:
A mostani kormány tagjait egyszerűen kivégeztetném. Na, én meg az ilyen embereket, mint Te!
2010. nov. 30. 09:14
 17/19 anonim válasza:
0%
Mindenki csak az elmúlt hat hónapról beszél! Idézném Gyurcsány Ferencet ex-miniszterelnökünket: Akinek nem tetszik az elmehet! Ez egy k...a ország! Mindannyian csak sírtok itt mint a k...ák, és várjátok, hogy alátoktolja az állam a tutit. Ko.csi proletárok!!!
2010. nov. 30. 10:19
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Hogyan lehet ezt a mostani néhány hónapot összevetni az elmúlt 8 évvel?! Majd 8 év múlva egyeleget lehet vonni...
2010. nov. 30. 15:59
 19/19 anonim ***** válasza:

Számunkra kedvező, mivel 3 gyerekünk van és ki tudjuk használni az adókedvezményeket, így havi pár 100.000 Ft-tal több lesz a családi kasszába.

A második kérdésedre a válaszom: nem, nem vagyok elégedett az intézkedéseikkel, szemét, hazug, náci, tolvaj bandának tartom a fideszt!

Nem azért nem vagyok elégedett, mert keveslem ezt a pénzt (enélkül sem nyomorodtunk), hanem mert Viktor egy autokrata diktátor és egy birka nyájat sem szabadna vezetnie, nem hogy egy országot. Bár, ha a követőit nézem, van némi hasonlóság a birkanyájjal...

2010. dec. 6. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!