Feltudsz sorolni olyan jelentős eredményeket, intézkedéseket amit a regnáló kormány a 8 év alatt elért?
Figyelt kérdés
Persze Magygarország hasznára...2010. jan. 2. 20:47
2/27 anonim válasza:
Szerintem egyetlen pártról se lehet ilyet mondani.
3/27 A kérdező kommentje:
Első válaszoló..:háát igen,nekem is erőssen el kell gondolkozni:D
2010. jan. 2. 20:51
4/27 A kérdező kommentje:
"ma 20:49" Aha..,és akkor mit csináltak 8 évig és minek??
2010. jan. 2. 20:51
5/27 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Az a megjegyzésed, hogy Mo. hasznára, hát az annyira leszűkíti a kört, hogy nem is tudom...
6/27 anonim válasza:
- A sorkatonaság megszüntetése.
- A bejegyzett élettársi kapcsolat intézménye.
- Csatlakozás az Európai Unióhoz. (Persze tudom, hogy ennek nagy részét az előző kormányoknak köszönhetjük.)
- Az SZDSZ kiiktatása. (Még ha akaratlanul is.)
T
7/27 anonim válasza:
Még olyant sem tudok felsorolni,amit az előző kormányok 20 év alatt elértek,és valóban hasznos volt az egész országnak.
8/27 A kérdező kommentje:
Üdv T!:D Megint itt..
A sorkatonaság megszüntetésének én is örülök,de látom Te sem bövelkedsz az eredmények leirásában..,tuodm nagyon mélyre kell ásni az emlékekben,hogy tudjon valamit irni..:)
2010. jan. 2. 21:21
9/27 A kérdező kommentje:
ma 21:19 Igazad van..,elkéne már egy olyan kormány,ami végre EREDMÉNYEKET tud felmutatni a kormányzásában,nagyon ráférne az országra!
2010. jan. 2. 21:23
10/27 anonim válasza:
Persze, nem bővelkednek, de a kérdésre a szubjektív véleményem alapján az általam leírtak a válaszom. :)
T
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!