A hegyvidékiek büszke a polgármesterükre?
Én komolyan nem értem, hogy lehet egy ilyen embert komolyan venni. Egy olyan embert, aki egy viccpárt drogos elnöke. Elég csak ránézni a facebook oldalára. Hát, ha az ember nem tudná, el se hinné, hogy egy fővárosi kerület polgármestere.
Mielőtt letámadnátok, nem, nem azzal van a baj hogy nem hord non-stop öltönyt és megenged magának egy kis humort, hanem azzal, hogy a külsejére kb. semmit nem ad, meg mindent elpoénkodik.

Büszkék is lehet rá, van mire!
Ja, vagy talán nincs.....

Kovács Gergely nem volt ismeretlen a XII. kerületben, és a szavazói nem csak annyit tudtak róla, hogy "hogy néz ki", meg hogy "drogos". Kezdjük ott, hogy az egyik legaktívabb önkormányzati képviselő volt az előző ciklusban!
A sok cikluson keresztül regnáló régi fideszes polgármester (Pokorni Zoltán) nyugdíjba ment, és akit a helyére szántak a Fideszben, viszont elég gyenge jelölt volt. Az országos háborús retorikára építve olyan szlogenekkel kampányolt, hogy biztonságot vagy nyugalmat vagy mi a picsát szeretne Hegyvidéken. Meg volt a megszokott fideszes negatív kampány, ami Kovács Gergely esetében az volt, hogy csak egy drogos.
Aztán ott volt még az előválasztási vita, ahol csak Kovács Gergely volt felkészült: https://www.youtube.com/watch?v=BrgbpqHJTL8
Továbbá Kovács Gergely népszerűségén sokat emelt szerintem az is, hogy nyíltan őt támogatta Vitézy Dávid és Magyar Péter, akik mindketten XII. kerületiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!