Illiberális Orbán Viktor egy liberális politikus mellett kampányolt pár napja? Elmagyarázná ezt nekem valaki? Eddig büszke voltam hogy Orbán az elvei mellett mindvégig kitart.
Figyelt kérdés
Orbán Viktor: Hajrá, Andrej Babiš!
2014 novemberében a párt a Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért pártcsalád teljes jogú tagjává vált.
Az így megüresedett politikai teret a populista-liberális Elégedetlen Polgárok Akciója (ANO),
2021. okt. 7. 18:08
1/6 anonim válasza:
Ebből nekem nem az jön le mintha olyan nagyon liberális párt lenne, a Renew Europe meg ilyen Macron féle olvasztó tégelyként jött létre ahova jobbról is, balról is próbáltak képviselőket "lopni".
2/6 A kérdező kommentje:
Liberális pártcsalád tagja (Wikip) az Ano ennek kampányolt Orbán Viktor.
2021. okt. 7. 18:38
3/6 anonim válasza:
Orbán... Elvek... Egy mondatban?
A
4/6 anonim válasza:
Gondolom ezt ismered:
5/6 anonim válasza:
Orbán egy hiteltelen agyhalott.
Lesz@rni, amit mond!
6/6 anonim válasza:
Andrej a Cseh Orbán, ő is közpénzekből, és EU -s pénzeket lop össze és mezőgazdaságban mossa tisztára, az Agrofert és leányvállalatain keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!