Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Így működőképes a nemzetiszoci...

Így működőképes a nemzetiszocializmus?

Figyelt kérdés

Ha kivesszük belőle a fajelméletet, az össszes német felsőbbrendűséget hírdető ideológiát, és mondjuk úgy tekintünk rá mint egy nacionalista szociáldemokráciára ami konzervativ és progresszív (kb úgy középen) ideológia, akkor működhet?

Amúgy is minden szocializmuson alapuló/testvér ideológia internacionalista, ezért lenne nemzetiszocializmus. Nemzeti érdekeken alapuló szocializmus (szociáldemokrácia jelen esetben, nem Marx féle)

tegnap 19:39
 1/8 anonim ***** válasza:
53%

Az iskolában mikor a fasiszta patkányokról tanultál, akkor szunyókáltál ugye? Aztán a szakmunkásbizonítvánnyal a kezedben elkezdtél okoskodni a magad módján?!

De hogy válaszoljak is, nem, a patkányt ha átcímkézed, attól még patkány marad. A fasiszta szardarab pedig fasiszta szardarab.

És kérlek ne okoskodj.

tegnap 19:44
 2/8 A kérdező kommentje:

Az hogy így beszélsz rólam, a te szakmunkásbizonyítványodat mutatja.

Egy szimpla egyszerű kérdéset tettem fel, hogy így működne-e a nemzetiszocializmus.

De, hogy valami okosat mondjak a számodra: a nácizmus nem egyenlő a fasizmussal. Attól függetlenül, hogy a nácik csináltak szörnyű dolgokat, attól még a elgondolkodhatok egy nemzeti érzelmű szocializmuson, nem de? Csak egyből rosszra gondoltok. Nem arról kérdeztem, hogy hogyan lehessen még kíírtani 6 millió zsidót...

tegnap 20:29
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, újra feltaláltad a kommunizmust, ami a Földön 150 millió embert ölt meg?
tegnap 20:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Hogy találtam volna fel újra? Én nem egy államnélküli utópiáról beszélek ahol mindenki egyenlő. A kommunizmus alapvetően is INTERNACIONALISTA és a világ proletár forradalomban hisz. Hogy lesz egy társadalmilag jobboldali (nacionalista), ám gazdaságilag baloldali ideológia kommunizmus?
tegnap 20:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Akit te kitaláltál, az a Merkel féle kereszténydemokra párt.
tegnap 20:56
 6/8 A kérdező kommentje:

Na ne viccelj kedves 5# :D

A Merkel féle politika legalább 10 évre tönkretette Németország sorsát, a Willkommenspolitikkal, a sok illegális bevándorlóval. Hol lenne ez jobboldal?

tegnap 21:08
 7/8 anonim ***** válasza:
A politikai eszmék sajnos nem ilyen egyszerűen működnek.
tegnap 21:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Természetesen nem. De én a tevékenységet veszem figyelembe, és ez nagyon nagyon nem jobboldali hozzáállás. De inkább a kérdésemre válaszoljatok.
tegnap 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!