Mentálisan épül le és egyre inkább torzul a személyisége.
Passz vagy kifejtem.
17 szavazat
1/9 anonim válasza:
Nem felejtette el, hogy pár hónapig ösztöndíjjal tanult Oxfordban, de őt nem lehet megvenni ilyesmivel. Amúgy felajánlotta, hogy ha Soros nem elégedett ezzel, szívesen visszafizeti. Soros nem válaszolt.
dec. 18. 22:06
2/9 anonim válasza:
Egy érdekvezérelt valakitől csak ezt lehet várni.
dec. 18. 22:11
3/9 anonim válasza:
Nem. Soros el is várja tőle hogy mindenhol népszerűsítse aminek eleget is tesz. Szerintem te vagy egy kicsit lemarcsizva.
dec. 18. 22:33
4/9 anonim válasza:
"Amúgy felajánlotta, hogy ha Soros nem elégedett ezzel, szívesen visszafizeti. Soros nem válaszolt."
En se valaszoltam volna. Orban abbol a vacak parmilliobol amibe az osztondija kerult Sorosnak, egy lehetoseget kapott, azt, hogy most ott ulhet a parancsnoki szekben. Abbol a par milliobol o mar ezermilliardokat haracsolt ossze maganak, ezt koszonheti Sorosnak, nem azt az apropenzt, amivel nagykepuen le akarta kenyerezni Sorost. Halabol pedig patas ordogot faragott Sorosbol es nagy arccal mutogatja a muvet a magyar kozteveben. Ezt nem fogja Sorosnal semmisse tenni vacak parmillio forinttal. Ez kokemeny tiszteletlenseg egy olyantol, aki nem megszerzi, hanem kikoveteli maganak a tiszteletet. Orbannal keves onzobb ember letezik.
Soros helyeben en se meltattam volna valaszra.
dec. 18. 23:22
5/9 anonim válasza:
Orbán azt is elfelejtette hogy libsi, néhány szavazatért cserébe.
dec. 18. 23:52
6/9 anonim válasza:
Orbánt Soros indította el a mélypolitika világába. Hálás is neki, minden óriásplakátra kitetette az arcképét.
dec. 19. 00:00
7/9 anonim válasza:
Az semmit sem jelent, Soros is változott, Orbán Viktor is, nem egy irányba és azért mert Soros ösztöndíjjal tanult valaki, muszáj szeretnie élete végéig?? Hülyeség.
dec. 19. 08:40
8/9 anonim válasza:
Nem felejtett el semmit. Pont hogy azért ismeri olyan jól a Soros növendékeket, mert ő is az volt. Orbán Viktor azért hazudik olyan hihetően, mert a hazugságainak mindig van igazság magja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!