Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért van az hogy minden...

Miért van az hogy minden országban az elit pedofil?

Figyelt kérdés

azt hiszem kezdek megörülni legalábbis a többi emberhez képest.

elkeztem a témával foglalkozni és ötleteltem hogy valami rituálé vagy csak a szexuális élvezetek miatt? de azt nem hinném.

Tudom hogy őrültnek hangzok de tudni akarom az igazságot aki tud valamit az kerem ne tartsa magában.

Kérem legyetek türelmessek velem

dec. 15. 18:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%

" Az már senkit nem érdekel, hogy a csaj simán kinézhet 16-nak, és előttem már több faxt fogott mint kilincset."

Igen, az vagy. És csak mocskos fejedben igaz a feltételezés. És gondolom nem 18-20 vagy, szóval egy 16 évestől is mit akarsz?

dec. 15. 20:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

7

Nem igaz, amit írsz. Az USA-ban 16-18 között van államtól függően a beleeggyezési korhatár.

A RÓmeó és Júlia precedens nem az, amit írtál, hanem ez:

Under Texas law, if a person over the age of 17 has consensual sexual intercourse with someone under the age of 17, but there is also no more than a three-year age difference between the two partners, the Texas Romeo and Juliet law will not allow the older person to be charged with statutory rape or be classified as a sex offender.

Össze-vissza írsz mindenféle baromságot.

dec. 15. 20:34
 13/16 anonim ***** válasza:
44%

Mert normális értékrendű emberből ritkán lesz elit tag....

Ahhoz, hogy valaki meggazdagodjon örökség vagy nyeremény nélkül, szerintem gátlástalannak kell lennie, aki ügyesen ki tud használni másokat, előre törni, eltaposni, megnyerni stb...

Ezért hát nincs min csodálkozni.

Az olyan embernek pedig, aki mindent és mindenkit megkaphat, egy idő után már túl unalmas lesz a hagyományos és keres valami olyat, ami még hatni tud a megemelkedett ingerküszöbére.

tegnapelőtt 09:58
 14/16 anonim ***** válasza:
44%
Meg gondolj abba bele, hogy ha egy elit körben alap a pedofília, akkor be se vennének maguk közé egy keresztény értékrendű, jótét lelket.
tegnapelőtt 09:59
 15/16 anonim ***** válasza:
42%

A pedofíliával lehet egymást zsarolni és megtartani a hatalmat.

Elég csak az elején pár pedonak bejutni, aztán ők majd a képükre formálják az egész rendszert.

Aki nem bűnöz az nem zsarolható semmivel sem, tehát kiszórják a politikából nagyon gyorsan.

Csak akkor rúghatsz labdába, ha lehet mivel zsarolni.

tegnapelőtt 12:28
 16/16 anonim ***** válasza:
67%
Nem igaz az állítás
tegnapelőtt 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!