Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért van az hogy minden...

Miért van az hogy minden országban az elit pedofil?

Figyelt kérdés

azt hiszem kezdek megörülni legalábbis a többi emberhez képest.

elkeztem a témával foglalkozni és ötleteltem hogy valami rituálé vagy csak a szexuális élvezetek miatt? de azt nem hinném.

Tudom hogy őrültnek hangzok de tudni akarom az igazságot aki tud valamit az kerem ne tartsa magában.

Kérem legyetek türelmessek velem

dec. 15. 18:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
34%
Mert ők azt hiszik mindent megtehetnek és nekik ez jár.
dec. 15. 18:31
 2/16 anonim ***** válasza:
66%
Nincs így.
dec. 15. 18:35
 3/16 anonim ***** válasza:
77%

Van bármi forrásod arról, hogy az elit körében nagyobb lenne a pedofilok aránya?

Mert amennyire sejtem, csak az ő eseteik jutnak el hozzád, a szomszéd Béla báé nem.

dec. 15. 18:37
 4/16 anonim ***** válasza:
77%
Honnan veszed a kérdésedben elrejtett állításod? Igen, az elitek között is vannak pedók, ugyanúgy, mint az átlagemnberek között, csak abból nem lesz hír, hogy Józsi bá pedofil.
dec. 15. 18:47
 5/16 DK-s ***** válasza:
58%

Az a probéma ezzel az egész "pedofil" kérdéssel, hogy már eleve a törvények is sok országban ostobán vannak megfogalmazva, amit tovább fokoz a hétköznapi emberek ostobasága.

Ha felnőttként megdugsz egy 20 évest, akkor mi van? Nagy büdös semmi.

Amerikában a műanyag lakat is rádrohad, annyit fogsz kapni PEDOFÍLIÁÉRT.

Sok államban 21 az a korhatár, ami nálunk 12.

Vagy, tegyük fel hogy megdugok egy 13 évest. "Pedofil" vagyok? A törvények szerint igen. Az már senkit nem érdekel, hogy a csaj simán kinézhet 16-nak, és előttem már több faxt fogott mint kilincset.

Nagyon sok "pedofil" valójában nem pedofil, csak türelmetlen. 🤣

dec. 15. 19:05
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
5: Az USÁ-ban a piára 21 év a korhatár, nem a szexre. Az a legtöbb helyen 18.
dec. 15. 19:20
 7/16 DK-s ***** válasza:
68%

#6-nak:

Nyugodj bele, hogy Amerikában nagyon sok államban 21 a szexre vonatkozó korhatár. Még külön precedens-törvény is van arra az esetre, ha a megismerkedésükkor még mindkettő 21 alatti volt, de elérték a 21 feletti, kontra 21 alatti pontot.

Ez a "Rómeó és Júlia" precedens.

dec. 15. 19:30
 8/16 anonim ***** válasza:
Talán pontosan nem is ilyen az összefüggés. Hanem egyrészt valóban benne van a dologban a hatalmi pozició, mert elmaradnak bizonyos gátlások. Másrészt azonban inkább a szexuális tevékenység irányában felfokozott vágynak lehet jelentősége, mivel a hivatkozott "elit" sem fizikai sem komoly szellemi munkát nem végez és a kieső megterhelés utat enged a perverzióknak.
dec. 15. 19:44
 9/16 anonim ***** válasza:
66%

7: tessék:

[link]

dec. 15. 20:03
 10/16 DK-s ***** válasza:
22%

#7-nek:

Így viszont valami értelmezési probléma lehet.

Én rendszeres vendég vagyok amerikai oldalakon, a darkweben, és TUDOM hogy rengeteg helyen 21. Akármit is ír a WIKI.

dec. 15. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!